- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
^ ми добро дете съмсамо като не ме ядосват де
Маре и като те ядосват баш не щеш да си покажеш рогата![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ зависи от дразнителя !.. по принцип търпя,но като ми дойде догоре иии повярвай ми не искаш ми виждаш рогцата
![]()
![]()
![]()
Приемам предизвикателствотоДо скоро дрънкане!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ ааа не, не го приемайдо скоро
![]()
Хайде да не пръскам само празни обиди, докажи ми че си умен.
Доколкото съм ти мяркал коментарите, пускаш само празна критика без никакви аргументи.
Изкажи си пълната теза да не ти е мъка на сърцето
хелов.. и днес ви нападам темата :д .. как си RagioL ..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
защо почти... *отварям си една активия, защото умирам от глад, а днес нищо не съм яла*
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
аз пък тя вечер ще си гушна рано любовницата,че нещо съм болничка и леглото ме зове..
е аз се пазя ама то..![]()
Леглото я зове по друга причина. Май ще си показва "лошата страна" на някого... Както каза FuCKkK13, не е хубаво да я показваш ежедневно. По-добре еженощно.
Азис руллзЗЗзЗЗз![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Godsmack....................
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ