.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Вирус

Вирус

Здравейте! Имам един проблем и то е с някакъв вирус. Изтеглих си една програма и по време на инсталацията ми засече вирус, който постоянно заразяваше и други папки (поне толкова разбрах, не съм много на "ти" с технологиите). Като се опитах да затворя дадената папка нещо се бъгна и дадох рестарт. После като си влязох деинсталирах от контролния панел програмата и всички папки свързани с нея, които намерих, освен една. При задаването на изтрий ми изписва:
    "Трябва ви разрешение, за да извършите това действие
    Поискайте разрешение от Administrators, за да направите промени в тази папка" Пробвах отново и отново, но без резултат. А и когато дам сканиране с антивирусната не ми засича вируса, нито сега, нито преди деинсталирането, но при влизането в папката (преди) ми изскачаше прозорец за вирус, сега - не. Как мога да го изтрия това?

Мега фен Аватара на draid
    С какъв windows си ? XP ?

7, а антивирусната е AVG, ако има значение.

Мега фен
    без да деинсталираш антивирусната, инсталирай тази: http://www.kaldata.com/modules.php?m...ownload&id=183

след като я инсталираш можеш да деинсталираш avg, направи и update и направи пълен скан и почистване с нея
    Последно редактирано от npp : 04-28-2012 на 08:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си