- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Жега или студ"
Обръщали ли сте внимание по време на кой сезон секса ви доставя най-голямо удоволствие когато е студено и се сгушите под топлите завивки или когато е доста топличко и се разгорещите още повече или пък за вас климата няма значение?
Определено не харесвам зимата заради студените плочки, по които трябва да стигна до банята, ама не е като да спирам да правя секс зимно време.
Въпроса ми дойде на ум от една статия която четох и в нея пишеше,че жените са по предразположени към оргазъм с 80% когато им е топло. Мисълта ми е при вас как е или няма значение?
Нормално. Някакси усещането умира, ако те допрат с леденостудено стъпало.
Истината е, че ми е най-добре пролетно време. Нито горещо, нито студено. Но както се каза по-горе, не е като да спирам да правя секс и другите сезони.
мф :3
Като умирам от жега не ми е до нищо, искам само да се пъхна в някое студено помещение.
Не искам да ме пипат, че ми става още по-топло и си е дразнещо ^^ Това го казвам, ако съм навън. Иначе секс ми се прави винаги. ^^
Но да кажем, че когато е студено ми е супер уютно да съм вътре на топличко, сгушено, авв <3
А дори и да не е особено топличко пак ми е някак възбуждащо ;Р Представям си как издишания топъл въздух излиза от нечия уста на фона на студения и нечия ръчичка те придърпва както си настръхнал към себе си и те стопля с тялото си ;Р meeeh :3 <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Жега...адската над 32-33 градуса...тогава по принцип вирея най-добре...забаляваш се до към 2-3 да се охлади спалнята и си възвръщаш температурата от деняяя....ехххх.....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Лятото ми е някакви по секс сезон. Температурите се вдигат, мъжете и жените ходят със все по малки дрехи, пък и като в дадената стая където ще го правя има климатик ... медноКато цяло нагласата ми за секс тогава се усилва, не че останалото време от годината не се прави яко секс
![]()
Лятото наистина е по-секси сезон. Особено до морето на пясъка като сте почти голи или напълно голи как да не ви се прииска. И затова има повече спонтанни решения, което прави секса по-хубав.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Имам еднакво голямо желание през всички сезони.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пролетта и есента са ми перфектни.
Лятото предпочитам късно вечер, когато вече е по-прохладно, а зимата също вечер, когато единствената светлина в стаята е от камината. Когато е 40 или -20 градуса хич не ми е до секс.
И спря да се върти за миг земята..
meh
само аз ли обичам зимния секс![]()
4XCOKИ
^мда, докато се съблека зимата и ми умира желанието :Д
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
meeh
...настръхнала кожа, някъв лек допир, от който настръхваш още повече и ъъъ... ъъъ чукане все едно си търкаш ръчичките, за да ги стоплиш, или все едно ще палиш огън с пръчка в кухо дърво.омг ебати описанията дето ми идват в два и пет аЕм
![]()
4XCOKИ
Зимата е по-яко. Поне не умираш от жега и не се потиш (чак толкова).
И не плезиш език от нуждата за вода.
Естествено,че жега.Най-омразното нещо на света ми е студът .. Свиваш се като топка и нищо не можеш да правиш.
Първоначално написано от ledenakrasota
Принципно мразя студа,но няма да се откажа от секса ,заради това, пък и вкъщи пред каминката би било доооста приятноА лятото си е просто пИрфектно!
maDamn
4XCOKИ