- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Oдобрявате ли постъпката на тази майка?
http://news.data.bg/2/bulgaria/334976/
Аз си мисля, че е много простаСамо се е изложила
Вместо да се радва, че синчето ѝ не е пеерас и шиба ку*вите, тя тръгнала да ги бие
А и бащата е много прост също
Не стига че синът му му споделя, а той го порти на майка му
![]()
Затова такива неща не се казват на никой![]()
Пак нямаше да са доволни, личният живот си е личен и не се споделя на никой :sun:
Ми проста е.
Сина й не е изнасилен все пак.
Всъщност всеки, който си решава 'проблемите' с бой за мен е тъпанар.
Да бъда по-точна де... *всеки, който предизвиква боя
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не ,но това го разбирам.
http://inews.bg/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D..._i.173814.html
На нейно място сигурно бих постъпила по същият начин.Особено, като знам какви са грозни учителките и как се възползват от децата.
![]()
тъпия в случая е той щото решил да се хвали на баща си![]()
Много жени са по-красиви от мен, както и много мъже са по-красиви от теб - не виждам каква е връзката, нито с темата, нито с изказването ми, нито с форумът. Тъпо и безсмислено изказване.
Естествено, че има красиви хора във всички професии, но те не сталкват и не напиват хората, за да спят с тях.
И реално погледнато една ЖЕНА може да спи с който си поиска, за да стигне до там да ебе пияни гимназисти значи нещо не й е наред.
Ако беше мъж всички щяхте да сте на такова мнение, ама ето на - съвременният феминизъм ни донесе все прекрасни неща, спомагащи да си изкривим морала.
А за учителките...Сменила съм повече от шест училища, познавам много учителки от други такива, даже и професорки и съм видяла само две прилично изглеждащи преподавателки. Та, ако един от тези крокозавъри ми пипне детето естествено, че ще му счупя краката. То в България по друг начин няма как да стане.Така, че за мен коментара ми си важи, в плевен не знам какви мастии ви преподават.
И все пак се замислете. Ако това 16 годишно дете беше момиче, а 30 годишният учител мъж.Ако той ходеше да я гледа как плува. Ако момичето беше подпийнало, а мъжът се беше възползвал от това. Ако после това момиче беше споделило с майка си, а тя с баща му. Ако после бащата беше отишъл да пребие учителят...На какво мнение щяхте да сте? М?
Ама щом има педофили, жените не трябва да изоставаме, нали? Трябва да кажем "браво, сестро" на всички ебачки на непълнолетни момченца. Супер.
ти каза, че учителките са грозни, което не е вярно и на много хора съм казвал, че когато казват неща примерно, че всички мъже, които са работници миришат или в твоя случай всички учителки са грозни - не е вярно..... тъпа пачавра
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
тази си го заслужава, а и не ми пука за нея![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ние още от преди си имаме пререкания..... не знам каква ти беше работата да се месиш в това което пиша
sapphire5![]()
Ако не съм прав докажи ми че греша.
Бог във всички е едно - провайдърите са различни.
Аз в тая тема няма да се обаждам, да не изям боя![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз чакам този прекрасен ден да преспя с някоя красива даскалка....
Creative Technologie
Аз казах ли ти вече да умреш? :*