.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    ние още от преди си имаме пререкания.....
    За какво става въпрос?

тази си го заслужава
    Така е. Смърт за мен. Знаете ли каква подла малка кучка съм? Знаете ли какви лоши неща правя? А? СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ!.............АЗ ПОНЯКОГА НЕ СИ ПИША ДОМАШНОТО.....НАРОЧНО! МУАХАХХАХАХА! Аз съм самият Сатана!

ти каза, че учителките са грозни,
    Като четеш с гъза си така казвам. Хубаво, защитавай си безценните учителки щом ти е толкова болна тема и го взимаш толкова присърце.
    Обвиняваш ме, че слагам хора от дадена професия под общ знаменател и само мрънкаш как не ми прави чест, а в същото време правиш същото. Това дали ще е за нещо положително или отрицателно е все едно.

Аз съм реалист, не живеем във филм. Не може всички да са хубави и в това няма нищо лошо, обидно или срамно. Не знам как ти е хрумнало, че съм написала, че ВСИЧКИ учителки са грозни. Да ти еба и лудото въображение.

Пък и аз пиша от мое име. Не от името на държавата. Не от името на профсъюза. Не от твое име. А ОТ МОЕ ИМЕ. Изразявам своето мнение, да. Така че дори и да напиша, че ВСИЧКИ учителки са грозни, колкото и глупаво, и нелогично да е съставено би било вярно. Би било вярно за мен. И колкото и буквички да изпишеш би останало така. И ти няма какво да направиш.И ако имаш поне малко акъл би го оставил така. Можеш да ме псуваш цял живот, ако искаш. Може и да се псувамЕ. Ама не виждам причина. Нали обичаш учителките? Хайде покажи ни сега, че освен хубост са ти показали и как да се държиш, като нормален човек, а не като селянин.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Добре и щом беше достатъчно разсъдлив да стигнеш до предните изводи, как не ти стигна мозъка за да проумееш че не върви да наричаш момиче "тъпа пачавра" колкото и да те изнервя.
    Много джентълменска постъпка от твоя страна, обаче...Честно казано не взимам нещата на сериозно, не мисля,че и ти трябва да го правиш. Много ме дреме кой какво ще ми пише по форумите.

Обаче тук обсъждаме дадена новина, даже интересна такава и може да се каже много по въпросът. И човекът вместо да има мнение по случаят, който коментираме има мнение за това коя била красива, коя била пачавра и подобни дребнави, безсмислени, малоумни и повърхностни теми.
    Това е много тъжно, показва, че явно тези учителки явно само седи и ги гледа колко са хубави, вместо да научи нещо и да се заинтригува от малко по-смислени неща.
    Жалко.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    знам какви са грозни учителките
    ето тук го каза...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    няма лошо да изказваш мнение, но като е грешно много ясно, че ще подразниш някой
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Супер фен
    ето тук го каза...
    А ти как стигна до извода, че това означава, че визирам абсолютно всички учителки?

Banned Супер фен
    няма лошо да изказваш мнение, но като е грешно много ясно, че ще подразниш някой
    Добре, че има такива добри хора, като теб да ни казват кое е грешно и да ни напътстват. Много е тъжно, че се дразниш за такива неща. Явно си едно малко повърхностно селянче. Никой друг не би реагирал така.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    сега се хвана за това как съм реагирал, защото разбра, че си казала глупост ? много ясно, че ще реагирам така, такива говеда като теб трябва да ги пускат на полето да пасат, а не в тийн форуми
    sapphire5

Banned Супер фен
    Дооообре.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Съгласен съм напълно с LambOfGod. Нали си ти?
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Съгласен съм напълно с LambOfGod. Нали си ти?
    Аз съм.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    сега се хвана за това как съм реагирал, защото разбра, че си казала глупост ? много ясно, че ще реагирам така, такива говеда като теб трябва да ги пускат на полето да пасат, а не в тийн форуми
    КЗЛ...
    /0xA
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си