- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път с момче после комплекс ?
Не знам доколко е нормално. Субективно е.
Ти ако не се чувстваш травмиран от случилото се и не мислиш постоянно за това, значи си наред. Ако можеш да изпълняваш ежедневните си функции безпроблемно и не се фокусираш върху това, значи нищо ти няма.
Пък дали е нормално или не, на кого му пука.
Съвет: Не разправяй наляво и надясно. Приятелка или не - всичко е до време. Имай едно наум.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Ми ако бях момиче и момче ми го сервира.. Всъщност де да знам, все ми е тая. Интересно ми е на детето ти, ако му се случи, ще почнеш да го убеждаваш, че е педал ли?
Това, което изрови за доказателство, не е доказателство, а статистика. Надолу има повече за мотивацията им да правят нещо подобно. Да опознаваш сексуалността и тялото си при децата понякога е свързано със секс с други деца и това не е обвързано със сексуалната им ориентация.
Второ, знаете момчетата как отговарят на близостта. Като видят момиче, да се държи мило и приятелски с тях се влюбват. Ако почти не контактуват с момичета, а някое момче се държи много разбирателно и приятелски с тях, развиват привързаност към него. Не да обичат или да се възбуждат, просто привързаност към човека. На тоя етап нямат зряла сексуална ориентация, но имат нужда да се ориентират, което става с пробване. И може да избутат границата на пробването повече, отколкото на вас ви се ще да сметнете за нормално. Това не е от гейски подбуди, а от нуждата да се опознаят и да пробват, от някакво любопитство (което доколкото ми е известно е малко по-различно от любопитството на жените към други жени в късната тинейджърска възраст и по-натам).
Още нещо, в момента коментираме ситуацията момче-момче и отчасти момиче-момиче. А колко деца на 5 годинки си играят на покажи ми твойто, аз ще ти покажа мойто? Доста деца искат да го правят и на 12 годишна възраст. Това не е само от новоразвитото сексуално желание, но и от неизчезналото любопитство. Няма да забравя как бях 4 клас и едно квартално момиче от 7 клас искаше да си свали потника, ако ние си свалим гащите (с един авер). По инерция казахме не. Следващите месеци съжалявахме, щото ни беше много любопитно, кво аджеба се криеше под тоя потник.
Надявам се вече схванахте идеята за любопитството, която е отделна от ориентацията; както и че са деца, а не зрели хора, което е много по-различно и е нормално да правят ненормални работи. Та те дребосъците се бият, щото им е много интересно, ако те ударят с чук по главата, кво точно ще се случи.
ПС: Иначе съм съгласен, че е сбъркана работа да говори с другите за това.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ох.. под нормално имам предвид, че на много хора, на които им няма нищо, може да им се случи и не им повлиява това нещо. А казвам, че не е нормално да говори за това нещо, ако го е преодолял - няма да има нужда да споделя. Пък е ясно, че не всеки ще го разбере. Защо да рискува?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много моля, ако някой ме попита дали го правя, ще кажа да, без да се замислям или да отговарям уклончиво.
Колко от въпросните, които са имали подобно изживяване, ще са също толкова открити?
Разбирам накъде биеш. И аз не мисля, че е нормално да разправя на хората за това, че е правил, каквото е правил, с най-добрия си приятел.
Но пък не мисля, че е ненормално едно 12 годишно момче да експериментира в тази насока.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Стига бе , пич ... само щото си искал да топнеш чушката ! Преди 10 години поне имаше списания ,че дори и вестници с по някоя гола какичка . Това не мога да го приема като нормално ... не знам колко загорял трябва да си бил , ама това да боднеш знамето у мъжко , от където и да го погледнеш пак си е тъпо и неприемливо .
Пък иначе ако ти е здрава психиката , стягай се , забравяй тая случка и карай само напред .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Хора, вие обръщате темата в съвсем друга насока и се отдалечавате от основния замисъл на темата. Дали е правилно , според вас, или не - няма значение, щом автора така е решил, така е направил. Пък и са били на 12 - някакви деца, които не са знаели дали им се пишка или е*е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не си би, ама си се прецакал, че си й казал.
Иначе, едни момченца на по 9-10г. си правеха свирки миналото лято (не се ебавам). Любопитството еба майката на народа.
Аре бе! Кой знае и тя кво е правила, сигурно е търкала котето, с кво и как само тя си знае, ама се прави на оборотна...
Първоначално написано от antifashionshit
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
аха ама не ти имаш комплекс от това. Всеки си играе на чичо доктор ама не всеки минава през такъв преглед...
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Мда, не е нужно всеки да го е правил... ама не е и нужно да се лицемерничи.
Представи си, че тя ги е вършила някви си.. ама е мега спекана, че да си признае, умира от срам. Приятеля й й споделя тая случка и тя почва да се лензи и да се бъзика (или там квото й е щукнало да прави), да си прикрие нейните глупости, комплекси, срамни моменти и т.н.
Може и нищо да не е правила и да й се е сторила забавна случката или деа знам. Квото ще да е. Ама да не се държи незряло, за да не му е тъпо на него.
Първоначално написано от antifashionshit
и аз не съм съгласна с реакцията и, права си не е нужно да се прикрива по тоя начин. Като негова приятелка би трябвало да го разбере с разбиране независимо какво е правил. След време като го приемат и двамата и нямат проблем с това да си се шегува, тогава виж може да му е смешно и на него какво е правил като малък.
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Аз на 12 не знаех, че пишката служи за нещо друго освен за пикаене, а вие сексове сте тръгнали да правите и то с хора от вашият пол.
СМЯХ!![]()
Незнам дали не си TROLL - ама по-добре на никой не казвай, че ще те бият много ..![]()
ти луд ли си - [wtf]
Азис - Хоп [music]
Относно мненията на Пантерата... владееш риторика, но това не прави мнението ти по-правилно и т.н.
В случая съм с Чачо. А ти седни да четеш Фройд.
Бас, че ако се направи анонимно проучване много хора ще потвърдят, че като малки са правили откровено извратени неща от сегашна гледна точка. Друг е въпроса дали това се споделя. Не е казано, че всяко нещо, което е нормално, се споделя.
Ти споделяй, че мастурбираш, щом си толкова широкоскроена. Но има бая нормални неща, които се премълчават.
Мъжете, на които им се е случвало да им падне пишока, не всичките го споделят, въпреки че е нормално явление, нали...?
Да, тази история за момченцата, които се ебат звучи направо гротескно!
Но природно децата са много, много сексуални. Още в детската градина са много сексуални, много се шегуват (къде прикрито, къде не) на тема секс, и ако не е възпитанието и цивилизацията да им потисне изблиците (които са много буйни, натуралистични ако щеш), децата щяха да се праскат още на 6-7 годишна възраст. Аз на около 6 разбрах, че ми е приятно да се търкам долу, например. Момчетата от детската гониха момиченцата (нас) и си показваха пишките. Казвам ти, детската сексуалност е неконтролируема. Както и жестокостта, но това е друга тема.
В психологията и специално ако се обърне внимание на Фройд по тоя въпрос е обрънато голямо внимание. Човек когато е дете е ултимативно СУРОВ, той представлява една необработена от цивилизационни модели, норми и т.н. личност. Фройд я има тая концепция, че зрелият човек е смазан от цивилизацията, потиснал е природното в себе си, това, което е изначално, което е вътре в него и му е заложено (да е сексуален и жесток). Тук се включва и концепцията за потиснатата сексуалност, която се проявява в по-късния етап (пубертет и тн). Но ако не биде потисната (сиреч, ако нямаше възпитание и поне някакъв морал като опора), всички деца щяха да се чукат още в детските градини, да си стискат задниците и т.н. Това само показва, че без морал, колкото и 'ограничаващ' да е той, човечеството е загубено.
Може да ти е много гнусно, но е така. Децата са адски първични и любопитни. Само си спомни в твоите детски години колко много жестоки деца е имало около теб, или ти самата си била жестока и първична. Късане на крилата на пеперудите, ядене на буболечки, набеждаване на някое дете, защото е грозно и увредено & so on.
Тук представям само едната страна на монетата, не за невинността на децата, защото защитавам тезата на Чачо. А и без друго дори да споменем колко са невинни децата, как нямат никакво его и лесно прощават и т.н., то това не отрича тяхната първичност и брутална естественост.
Повярвай, ако питаш някоя твоя приятелка дали с друго момиче като малка се е стимулирала, няма откровено да си каже. Разбира се, че не всички го правят. Аз с друго момиче не съм го правила, но и аз бях любопитна. За хубаво от дете съм строго възпитавана и комплексирана, но сериозно, не ме учудва много че авторът е оправял свой приятел като дете. Гнусно ми е да си го визуализирам, но не се учудвам . Нормално е.
Наистина е нормално. Ако пуснеш една анонимна анкета всеки да споделя какви неща е правил като дете... ще се смаеш, отвратиш, успокоиш?? Не знам.
И далеч не е съвсем необичайно че все пак никой не говори за това. Сексът си е тема табу поне в тези му измерения (най-първичните). Тези измерения ни плашат и само показват как човекът понякога може да е голямо животно! Но това са инстинкти...Какво да ги правим.
едит: Конкретно в случая на автора, просто е бил "изтърван" от здравите ръце на възпитанието и строгия морал : ) Но това не означава, че постъпката му е била ненормална за момента... Щеше да е ненормално ако беше продължил с тази практика. Фактът, че той се разкайва за постъпката си и изпитва срам е знак, че човекът се развива "нормално" според съвременние обществени норми, които са наложени за този век и за тази епоха, в която живеем. И които са си Ок, защото са установени и са на базата на лош опит с минали етични кодекси. Като казах минали морални норми, да си спомним как в Древен Рим е било напълно нормално да сереш на Колизеума, докато гледаш как тигри разкъсват хора, както и да правиш оргии публично, но да не се отклоняваме от тематаПък и не можем да пропуснем факта, че Рим се разпада именно от разширилия се разврат. Това обяснява защо живеем в свят, където има повече табута и това не е за лошо. Обяснява и твоето смущение от темата. Но не означава, че първичното и заложеното у хората (което се проявява изключително в детска възраст) е нещо ненормално.
Последно редактирано от jghgh : 05-05-2012 на 18:40
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не е и само до морал според мен. На тази възраст ни е смилаем, на тяхната е повече въпрос на обстоятелства и характер. Табутата са фактор, но страхът е още по-голям. Страх от родители, страх от обществено мнение, страх от незнание, т.н.
А табутата започват да се разчистват качествено. Необсъждането не винаги е най-правилно, но е по-сигурно, ако нямаш подход.
jghgh, стабилна теория. Не се учудвам, че е на Фройд. Сега си помисли дали всичките тия неща биха ти хрумнали, ако приятелят ти ти признае, че е чукал момченце на 12, когато е бил на същата възраст. Едва ли.
Аз най-откровено си казвам, че няма да го преживея. Ще си го представям неволно, ще се отвратя и ще го зарежа. Нека е нормално. Не е лъжица за моята уста обаче.