Здравейте, момче съм на 21 ... никога не ме е тормозило това нещо но сега приятелката ми ми изкара друга гледна точка ... ситуацията е следната.Когато бях малък (12) много ме тресеше хормона да правя секс ... ама на 12 какъв секс ... та имах си едно приятелче дето неразделни израснахме заедно, та решихме, че трябва да правим секс и да ... както и сами можете да се досетите ... редувахме се искахме просто да бодем чушката някъде... след време си отмина и замина, забравихме я тая история, и както си седяхме днес с приятелката ми, нещо как така стана, че нещо се присетих и и казах и тя първо се разцепи да се хили :Д което нормално де.. после реши че съм би-сексуален, ама толкова твърдо убедена, че съм би, че чак аз да си повярвам.. ама аз не ! Не мисля че съм би-секусален.. та комплекса...понеже съм имал много сексуални партньорки и тя реши, че това може да е избиване на комплекс последвал от по-горе описаното...и както продължавам да твърдя, не мисля че съм би сексуален.Моля за компетентно мнение на психолозите във форума, тъй като децата сега...