.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Ами затова такива неща не се казват. Ти самата би ли споделила абсолютно всичко сексуално, което си правила? Всеки си има няк'ви тайни. То ако всичко се споделяше е много вероятно някой да те сметне за луда по отношение на нещо интимно, странно, съкровено, та дори и извратено, което ти се е случвало, но си е само за теб. Нали знаеш, всеки си има тайни, които на никого няма да каже. Аз си спомням като малка как си играех с едно дете и то нещо си бръкна в гащите и ми каза: "Помириши". Това момиченце си е бръкнало в гъза най-вероятно, 'щото пръстта й вонеше на лайна. Аз тъпата й го помирисах и се погнусих. И двете бяхме доста малки, сигурно на 5-6. Мислиш ли че това момиченце (сега е пораснала дама) някога ще си признае, че като дете е карала друго дете да й мирише омиризливения пръст? И че изобщо си е бръкнала в дупенцето, за да си направи експеримент с мен и моята реакция? Виж, това е нещо гнусно, но е толкова естествено и неподправено, детско, та определено го определям като нормално, дори да е смущаващо! Децата са си такива. Шегите им са такива. Никой възрастен (освен ако не е яко разкрепостен) няма да си направи същата шега. Такива 'бъзици' се правят само от малките деца.

Иначе те разбирам. И на мен ми е гнусарско да си представя две деца как се оправят. Но хората могат да са такива големи животни.... че просто им е простено! Това се смята се нормално, колкото и да е disturbing.

Надявам се моя пост (предния) да не ти се е сторил арогантен.
    Последно редактирано от jghgh : 05-06-2012 на 13:21
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Конкретно в случая на автора, просто е бил "изтърван" от здравите ръце на възпитанието и строгия морал : ) Но това не означава, че постъпката му е била ненормална за момента... Щеше да е ненормално ако беше продължил с тази практика.
    Значи ще е било ненормално да е продължил (включвайки във въпроса всички хомосексуалисти, бисексуални), като, разбира се, премахнем частта от условно станалите така (придобилите тази наклонност като резултат в индивидуалния им живот)?
    ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Незнам Виж мнението
    Значи ще е било ненормално да е продължил (включвайки във въпроса всички хомосексуалисти, бисексуални), като, разбира се, премахнем частта от условно станалите така (придобилите тази наклонност като резултат в индивидуалния им живот)?
    Не ги намесвай, щото очевидно това не е неговият случай. Коментираме защо хората, които не са гейове, правят такива неща.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на alchy
    Аз мога да се посмея само и да ти кажа, че много си сгрешил, на 12 къде ти е акъла верно ама... доста си бил разгонен...

For the sake of humanity, I hope this is a troll.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си