.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на babity

Езика на тялото...

Тъпо ми е, та то за т'ва и темата не е особено смислена, но ми е интересно. Вчера говорихме с момчетата за т'ва. Бях на кафе с едно момченце, говорихме се, смяхме се и всичко останало, но той упорито избягваше контакта с очи, играеше си с разни неща от масата, не беше обърнат към мен докато говорихме. И снощи обяснявах, че за мен този просто не е заинтересован и съществува минимална вероятност по природа да си е ръб. При споменаването на всичко по - горе, няма да мога да обясня какви странни погледи получих и общо-взето темата приключи с "женски му работи". Забелязват ли мъжете такива неща или по - скоро се осланят на други "сигнали"(и какви)?

Мега фен Аватара на Chacho
    Не, просто си несръчна в четенето на езика на тялото. Момчето се е притеснявало. Другото, което е, не сме толкова предубедени, че да се реши всичко от 3 реакции; ако му допаднеш с нещо, ще си промени мнението, get it?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Говорех за принципа, а не за себе си конкретно. Може да е по нелепи начини, но за момента се справям със собствените си познанства. Интересува ме мъжете влияят ли се от езика на тялото. Забелязвате ли кокетниченето, кикота, пърхането на мигли и имат ли някакво отношение към нагласата на мъжа и съответно крайния резултат.

Мега фен Аватара на Chacho
    Да, забелязваме ги, подсъзнателно. Но трябва да си наясно, че това, което показваш, не е задължително да е същото като това, което ще получиш. Просто щото хлъзгаш сигналите под масата не означава, че другия ще им се навие. Иначе е факт, че мъжете усещат малко по-слабо от жените. Ма и жените са много куци понякога.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мен след като 3 месеца ме въртяха с такива сигнали и като направя някаква крачка по-значителна ме отрязват, вече рядко ги забелязвам и не им обръщам внимание. Понякога прекаляването с такива сигнали отблъсква, особено от мъжкия към женския пол.

Зависи за к'во точно говориш. Мен, за разлика от повечето ми приятелки погледа очи в очи не ме притеснява, нито че ще търси някакъв директен контакт, нито нещо от сорта. Повечето неща, за които се сещам са няк'ви приемливи и нормални...
    Последно редактирано от babity : 04-28-2012 на 14:55

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Всеки има някакъв поглед върху нещата и все пак не може да знае всичко. Аз принципно съм голям заплес. Винаги научавам последна, ако някое момче ме харесва. Това се случва, когато имам други неща в главата. За другите хора рядко греша.
    Обичам да наблюдавам и изучавам хората, но ако трябва да бъде честна, момчетата повече анализират и забелязват дадени неща, особено, когато се интересуват от езика на тялото. Ние действаме повече по интуиция.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 04-28-2012 на 18:33
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не си разчела правилно неговите сигнали, има какво още да учиш иначе за това с ръба сигурно си права.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    нещо дребно си пропуснала обикновено при разбирането на жестовете на другия се гледат всички сигнали дори малките като усмивка или грейнал поглед и тн
    има една книга за езикът на тялото ако я нямаш купи си я много е полезна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си