- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета...
Ако дойде някакво момче не се познавате, но сте от едно училище и ви попита дали вашата добра приятелка си има приятел и ако може да не и казвате, че съм ви питал ще си мълчите ли ?
Ми аз лично ще и кажа![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
И да искам.. няма да успея да скрия такова нещо.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Когато казвам, че на никого няма да кажа, това не включва най-добрата ми приятелкаПравилото важи за всички момичета, така че не се надявайте.
Не.
Дословно ще й предам разговора ни.
Момичетата си споделят... доста.
И спря да се върти за миг земята..
Ще й кажа, за да види момчето, да реши дали е симпатичен и да си знае какво да прави.
Ей ,че сте клюкаркиии![]()
Може би ще ѝ кажа, че въпросният е питал за нея, но няма да ѝ изтърся, че е искал да знае точно дали си има приятел.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз ще ѝ кажа ..Едва ли има някое момиче, което ще го скрие..
^ И какво като ме е помолил някакъв непознат? :Д
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ще я питам между другото за мнението и за него...ако е положително, ще и кажа....ако не, няма смисъл...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
въпроса на автора показва явната му незапознатост с женската природа - те си казват ВСИЧКО!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Бих й казала само ако разбера, че въпросният човек й е симпатичен. Иначе щом ме е помолил, ще си мълча.
Естествено, че ще й кажа...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5