- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета...
Ще й кажа. Дори ще бъде полезно!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Тактиката трябва да е друга. Ако не искаш да кажеш нещо в очите на момичето,което ти харесва...кажи го на най-добрата и приятелка. Без съмнение почти 100% то ще стигне дотам докъдето трябва.
Аз го приложих този номер доста успешно преди години. Седях и си говорех с братовчедката на едно момиче...нищо не се получи де ,но... Та с това момиче се заигравахме отдавна нищо че после излезнахме само приятели де.Тя беше и е в много добри отношения с братовчедка си, а аз тогава знаех че са братовчедки вече. Та въпросното момиче ме подмина на входа на училището все едно изобщо ме нямаше още преди да съм си отворил устата.Аз "без да искам" казах: Тц тц тц до вчера се бъзикахме, а днес ме подминава като че ли не се познаваме.Да видиш следващият път как като ме видя в далечината и ме извика пък даже ме и попита защо съм пропуснал да и кажа Здрасти миналият път![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Разбира се, че ще й кажа...
I'm beautiful in my way....
Ще й кажа ;дд
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3