.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Мацки спортуваите

Мацкии спортувайте - никой няма да се влюби в характера ви от пръв поглед. В днешно време младото поколение момичета и жени предпочитат висенето по кафета, цигарите и алкохола , вместо да спортуват ,за да направят нещо смислено за тях самите , повярвайте няма нищо по секси от една добре изглеждаща жена, която отделя време не пред огледалото за своя външен вид , ами навън по паркове, фитнес клубове и т.н.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Я върви да си мериш малката пишка дали е пораснала, след толкова много теми за нея .......

ходи у лево ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Няма нищо лошо в тва да се ходи по кафета и т.н и пак да се спортува. Не виждам що нещата не могат да се съвместят!
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Някой е открил топлата вода...
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Я върви да си мериш малката пишка дали е пораснала, след толкова много теми за нея .......
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на someonerandom
    Хубаво е да поддържа фигура,обаче трябва да има граници.Иначе също не е готино.Познавал съм такива:"Айде на разходка-Имам тренировка"(всеки ден почти целия следобед),ядем в МакДоналдс-"Не мога,на диета съм","Айде вечерта на рожден ден/купон/не знам какво си"-"Не пия алкохол,пречи ми на тренировките",постоянно говорене за това коя част от тялото им какво им трябва(в момента не говоря за конкретен случай и дори не съм се опитвал да свалям въпросните момичета,че да приема,че е просто начин за отрязване-това си им беше нормално поведение дори и към техни приятелки).Така че е добре да се поддържат на някакво ниво,но не с цената на...горе-долу всичко останало
    П.С:Важи и за момчета.Също ги има...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Chacho
    Освен ако не си паснат два такива типажа ;]
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Вместо да кажеш - мацки, учете ! - казваш - спортувайте. И двете са важни, не е само спорта.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Да ти кажа ли ... и момчетата не са кой знае колко по-добре .. и все пак не пускаме теми да ги караме да вървят да блъскат у някой фитнес, че да ги харесаме от пръв поглед

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    с горните мнения съм съгласна
    а и авторе не знам кои мацки са ти направили впечатлението но това че те са такива не значи че и другите са! всеки си е различен-ония да си висят по кафетата колкото щат то си е за тях и не осъзнават че си пропускат шанса да поставят здрави основи на живота си!

аз пък самата се дразня на разни момичета които не слаби ми са дръгливи направо са постоянно на диета и се оплакват от целулити и тем подобни обаче в чака по физе си седят на пейката най-безучастно и дори да им кажеш да станат да се раздвижат ти отвръщат веднага че са на диета и тн(а то трее и движение..)

или пък седи и се оплаква от външния си вид и седи пред огледалото с часове вместо да си седне на задника и да учи поне щом не е първа хубост то поне да е умна!

не знам това със спорта ми е болна тема-от малкото съм които в часа по физе Не седят на пейката (играя си баскет и тва е ) но като че ли повечето все едно някакъв страх да не би да се изпотят да си развалят прическата и некви глупости и превземки направо ми иде шамар да им бия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си