с горните мнения съм съгласна
а и авторе не знам кои мацки са ти направили впечатлението но това че те са такива не значи че и другите са! всеки си е различен-ония да си висят по кафетата колкото щат то си е за тях и не осъзнават че си пропускат шанса да поставят здрави основи на живота си!

аз пък самата се дразня на разни момичета които не слаби ми са дръгливи направо са постоянно на диета и се оплакват от целулити и тем подобни обаче в чака по физе си седят на пейката най-безучастно и дори да им кажеш да станат да се раздвижат ти отвръщат веднага че са на диета и тн(а то трее и движение..)

или пък седи и се оплаква от външния си вид и седи пред огледалото с часове вместо да си седне на задника и да учи поне щом не е първа хубост то поне да е умна!

не знам това със спорта ми е болна тема-от малкото съм които в часа по физе Не седят на пейката (играя си баскет и тва е ) но като че ли повечето все едно някакъв страх да не би да се изпотят да си развалят прическата и некви глупости и превземки направо ми иде шамар да им бия!