.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на montana6
    Любимият ми език е немският. После следват руски, словашки и латински. В другата крайност са цигански, турски, арабски и хинди.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Любимият ми език е немският. После следват руски, словашки и латински. В другата крайност са цигански, турски, арабски и хинди.
    Немският?!

Предпочитам да ми дуднат на китайски. Дори вече улавям дадени думи. Преди писах, че ми допада френският. Той е поезия за ухото ми. Испански, италиански, португалски, руски, унгарски, румънски. Старогръцкият и новогръцкият са ми новата страст. Преди не ги харесвах, защото не съм ги изучавала, но в момента ми харесват особено, когато слушам гръцко. оО Сагапооооооооооооо сагапоооооооооооо(
    Сръбският ми е горе-долу поносим. Македонският ми е интересен само като произход и съчетание. Хърватският ми прави впечатление.

Фаворитите ми остават френски и испански. Италианският само, когато ми дойде музата. *инлове*
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си