.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Плосък корем

В темата, където си пуснах мнението нямаше много помощ по въпроса и реших, че като пусна тема ще привлека повече внимание... Някой?
    Искам само да кажа, че по принцип съм слаба (точно много стегната не) и само тоя проблем ме вълнува най-много. Изглежда ужасно.
    Цитирай Първоначално написано от ralica_6 Виж мнението
    Здравейте, въпроса ми е по-скоро към женската част на форума. Искам да си изгладя коремчето, но не знам с какви точно упражнения. Мерси предварително...
    http://prikachi.com/images/844/4622844u.jpg

Супер фен Аватара на wiiwa
    Ъъъъ.. това твоя корем ли е ? Ако е твоя, взимай се в ръце ! Коремни преси, тичане и скачане на въже ще ти помогнат най-много според мен. Не яж нищи сладко и не пий газирано. КЪСМЕТ

Мега фен Аватара на Chacho
    Тва в моя речник не значи слаба. Имаш за сваляне много. Кардио+РБД/НВД (равномерно-балансирана диета или нисковъглехидратна диета)
    Последно редактирано от Chacho : 04-29-2012 на 12:37
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Здравей .. имам точно същия проблем . Коремите са ни еднакви ;д
    всичко си харесвам без корема .. ще се радвам ако и други помогнат
    I need somebody to love <3 ;p

Аз по принцип наистина съм слаба. Примерно преди като съм казвала и на другите, че имам да си усъвършенствам някои части на тялото те са ми казвали, че няма нужда, че съм си била супер слаба.
    " Кой знае как се храни, за да се е стигнало до там на нейната възраст. " Това е малко странно, понеже аз почти нищо не ям (все ми го казват), но може би заради прекаленото пържено. На 14 съм... И мерси за отговорите. Аз по принцип не играя физкултура, имам проблеми и затова може би е така. Не съм го поддържала... Но още от миналото лято се бях захванала да правя Pump it up и да ви кажа имаше краен резултат. Бях се стегнала малко повече. Уж почвам да правя коремни преси, но не ги довършвам.
    А колко време трябва да правя упражнения, до колко време ще се изглади корема ми?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    С Чачо съм. И подут, и със сланинки. Коремните преси няма да помогнат. Кардио му е майката.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ние ще се радваме, ако сами си помогнете.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Бягай! Чак за НВД не е, ама яко кардио...
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Кой знае как се храни, за да се е стигнало до там на нейната възраст.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    На някои момичета просто им е по ген заложено да имат клечести крака и коремче, както и обратното. Вече ти казаха какво да правиш.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Кардио ти трябва, не коремни преси, обясниха ти го вече.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Аз тежа 40 килограма. Изглеждам перфектно, но и аз започвам да имам коремче, но то ни е заложено по ген в моето семейство. Баба ми има супер слабите и хубави крака, но и те си има коремче. Понякога, колкото и да се бъхтиш все някоя част от тялото ти не се дава лесно на отслабването. Тренирам още от малка...тенис, латино танци, гимнастика, плуване, коремни и какво ли не още и пак имам коремче, въпреки жалките ми 40 килограма на 19 годишна възраст. И диети да спазваш и да тренираш, ако ти е по наследство заложено няма какво да направиш толкова, НО никога не трябва човек да се отказва нали така. Аз пия само вода, само здравословни храни. До такава степен съм се пречистила от водата, че не мога да доближа нещо нездравословно. Тренирай старай се и запомни, че нищо не губиш, ако се опиташ.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Уоу. Спри нездравословните храни. Т.е никакви шоколади, вафли, пържени меса, Мак Доналдси и прочие.

Наистина при някои хора е до ген, но генът залага да е леко изпъкнала точно областта на стомаха и това е в нормални граници. Не чак така.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101375.0 - Разгледай тук частта за супата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Уоу. Спри нездравословните храни. Т.е никакви шоколади, вафли, пържени меса, Мак Доналдси и прочие.

Наистина при някои хора е до ген, но генът залага да е леко изпъкнала точно областта на стомаха и това е в нормални граници. Не чак така.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101375.0 - Разгледай тук частта за супата.
    Извинявам се, че влизам толкова късно.
    А това със супата не е ли за сваляне на килограми? Аз фактически нямам да свалям. 50кг съм. Примерно може 1, но иначе повече ще е доста странно.
    Аз продължавам с тренировките, но трябва да си направя по-добра ревизия на храната.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Вие май всички сте перфектни, щом така отговаряте... Нямам думи...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse Виж мнението
    Вие май всички сте перфектни, щом така отговаряте... Нямам думи...
    Е нали момичето иска да отслабне? Какво толкова сме и казали? Даваме и идеи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    продължително кардио, намали въглехидратите, храни се по 5-6 пъти на ден като имаш 3 основни хранения наблягай на протеина и намали въглехидрата (по-малко картофи, бял ориз) и естествено по-малко пържено. Гледай 1то хранене да има повече въглехидрат и после да ги намаляш към вечерта (вечер въглехидрат не е добра идея). Другите 3 хранения да са леки (салатка, ябълка, протеиново барче ако имаш възможност). Добави и течен л-карнитин за по-бързи резултати.
    то густо, то пусто

Как да нямаш да сваляш бе, извинявай, ама ти видяла ли си се? Сега зависи за какво сваляне говорим - на кантара ли, на сантиметри ли...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Ъъъ, на кантара много ясно, извинявай, ти не разбираш ли какво пиша?
    Не искам да приличам на някаква анорексичка. Всичко друго ми е добре, само малко стягане ми трябва. Абсолютно всички ми казват колко съм клечеста и постоянно ме сравняват...
    За корема съм зле, знам.

Аз ходя на фитнес и всеки път правя там по 50 коремни преси. Все пак, мнението на повечето специалисти е, че има и по-ефективни упражнения от коремните преси, но нищо не ти пречи да отделиш 10 минути, за да направиш няколко серии. Доста лесни и приятни упражнения има в Космополитън. Можеш да си купиш някой брой, аз когато реша да практикувам някакви упражнения вкъщи винаги преглеждам списанията. Друг вариант е да се поровиш в интернет за някой американски сайт с упражнения за корем, изготвени от фитнес инструктури. Така можеш да си подбереш най-подходящите за теб и да ги съчетаеш.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ralica_6 Виж мнението
    Ъъъ, на кантара много ясно, извинявай, ти не разбираш ли какво пиша?

принципно не съм спортен тип човек... Коремът ми е плосък, само защото: не пия газирано, бира, не пия по време на ядене и след ядене... преди ядене пий от 1 до 1,5 литра вода и ще ядеш много по- малко...
    Позволявай си по едно сладко или вредно изкушение на 2 седмици веднъж... Стискам палци... Вярвам че ще се справиш, не се изискват почти никакви усилия... и ще се почувстваш мноооого по-добре )

Супер фен Аватара на lDoLLl
    До тук бяха казани доста неща, мога да добавя само две упражнения, изпитани от личен опит.
    1. Парашутна почивка (докато търсех в интернет картинка разбрах, че се нарича и китайска почивка О.О)

За да е натоварването на коремните мускули максимално, краката трябва да се по-изправени от на снимката и да са ПО-НАДОЛУ (!важно!), трябва да дойдат някъде на нивото на раменете и всичко е точно. )
    Ако не са ти тренирани коремните мускули може да започнеш от 30сек. на ден и постепенно да увеличаваш (знам, че звучи като нищо работа, ама е бая зор), и постепенно да увеличаваш всеки ден с 5-10 секунди, най-добре е вече да стигнеш до минута/минута и половина. Това упражнение е страхотно за стягане, според мен лично е супер по-добро и ефективно от коремните преси, които ти натоварват гръбнак, гръбначни мускули и други, при това упражнение натоварването е почти изцяло в корема.

2.

Другото упражнение е ето това, супер тегаво е, не е за начинаещи определено, ама е също идеално за стягане. )
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Първо трябва да си изчистиш корема от мазнините и тогава да стягаш. Не става само с упражнения. Ти и да си стегнеш мускулите на корема няма да се вижда стегнат заради мазнините.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си