.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 103

С какво се обезкосмявате долу

Искам да ви попитам с какво се обезкосмявате долу. Аз ги махам с самобръсначка но мн често трябва да се махат :Д

Самобръсначка. Чак пък често - на 4-5 дни, дори малко повече.

еми 4-5 дни много ли са ?

Мега фен
    Град
    <3
    На всякъде с епилатор.
    А специално за долу, до където издържа с епилатора, после кола маска/пинсета (за нея пък почти нищо не остава, но съм перфекционалист в това отношение ^^)
    И таз тема мисля да я попреместя в 'Козметика и диети', щото там си нямат достатъчно такива, ма айде...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от cheetahb Виж мнението
    еми 4-5 дни много ли са ?
    Не са много, но пък не е голям проблем да пообръсваш през 5 дена там долу. Нали е 5-10 минути работа.

Banned Мега фен
    с кола маска.. и има 100 такива теми......

Супер фен Аватара на nymphadora
    Самобръсначка през ден.Нямам време за кола маска,пък и я правя нескопосано.Иначе ме е страх с епилатор.

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Oфф и аз със самобръсначка обаче чесно казано ми писна вече,а и никога не мога да ги махна както трябва.. пфф.. с епилатор пробвах,с пинсета, с кола..не издържам на тая болка и вече нз кво да правя..с тва бръснене не ми се получават нещата...

Самобръсначка.
    С епилатор много боли. ._.
    И все се каня да пробвам с кола, ама първо, че ме е страх, че ще се омажа. И второ се чудя дали няма да си смъкна кожата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на fizzyg
    Охх, и аз с тая самобръсначкаа ;/ Не мога през 2-3 дни да се ''подстригвам'' доло..напаст направо.Че и като станат едни твърди ..Страх ме е с епилатор,а колата маска много изграчка иска.. Все някой ден ще трябва да пробвам с епилатора ама кога ще станее..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    я така и така темата е такава
    да ви питам как да избегна врастването на косъма? ясно е че "ефекта" е мн гаден (бас държа че някой ден като на главата ми дойде да правя секс и този проблем го имам то партньора ми ще е "очарован") не че го имам ама няколко пъти се появи и мн ми е дразнещо
    по темата:самобръсначка

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Преди кола-маска, сега самобръсначка.

Самобръсначка. Иначе много боли, освен това ми се възпалява кожата ако е с други средства.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А на колко сте години?(питам информационно и за методите..)

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    А на колко сте години?(питам информационно и за методите..)
    Има ли значение на колко сме години? На 19.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Самобръсначка.
    С епилатор много боли. ._.
    И все се каня да пробвам с кола, ама първо, че ме е страх, че ще се омажа. И второ се чудя дали няма да си смъкна кожата.
    indeed
    а за пинсета нямам нерви и имам нисък праг на болка
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на cheburashka
    кола маска при козметик, издържа се, със самобръсначка стават твърди и никога не е перфектно гладка
    кофтито е, че трябва да чакам да порастнат малко за да ги хване, а ми е много досадно това, просто обичам перфектно гладка кожа навсякъде
    а с времето изредяват и изтъняват с кола маската, при козметик - чиста работа, препоръчвам

На всякъде с епилатор. Преди и аз със самобръсначка на интимните части, но ми писна, защото много груби станаха космите и много бързо порастват.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не е вярно, че със самобръсначка не става гладко. Стига самобръсначката да е хубава и да използваш нещо като вазелин или интимен гел докато се бръснеш, става перфектно. [не бих сложила там пяна за бръснене]
    Та аз съм със самобръсначката на различен период от време. Може би наистина на около 4 дни... На 17 съм.

А тези, които ходите на кола маска - Как ги маха в областта на срамните устни? Или влагалището? Много ми е интересно, защото мисля, че няма как и там трябва да минеш със самобръсначка задължително.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    някъде там...
    Kак така как ги маха? Смисал..за всичко си има начини и пози как да застанеш за определана зона. Хваща се(или ти или козметичката, зависи) ' таковата ' и се маха острани. Никакъв проблем.

Веднъж козметичката ми разказа как една дама не е искала да си хване ' таковата ' и като козметичката дръпнала и й се било разкъсало.....после кръв яко. :/ Извод: ВИНАГИ си хващайте таковата за по-сигурно.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами след това не остава ли от кола маската по "таковата" и да ти лепне гадно?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

самобръсначка

хахах за ''таковата''и аз мисля,че ще лепне.А не мога да я понасям тази самобръсначка,УЖАС

Град
    някъде там...
    Не знам от къде сте си вманячили това, че ще лепне. НЯМА ТАКОВА НЕЩО! Koзметичката все едно ще те остави да ти лепне докато си ходиш нали? Тя те намазва с някакви успокояващи глупости там, обуваш си бельото и си тръгваш.Тва за което вие се притеснявате е нищо. По-добре се притеснявайте за подкожните пъпки, който доста вероятно могат да се появят след това

Супер фен Аватара на lqlq89
    С кола маска при козметик. Става за 10 минутки най-много.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си