.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на bet3to

Дали ме харесва ?

Значи преди около месец ходих на гости на една приятелка в селото където живее и спах в тях. Вечерта излязохме ние и още 3 момчета (нейни приятели) . След това отидохме в тях да ядем с нейното гадже и още едно момче . И приятелката ми и гаджето й отидоха в другата стая и ние останахме само с момчето. Нищо не е станало, но той само се чудеше как да ме разсмее. Оттогава всеки ден като се обадя на приятелката ми и той само иска да ме чуе, не си говорим смислени неща по-скоро самo някви закачки. И вчера тя пак ми се обади , той й взе телефона и ме покани да хода. И горе долу така. Малко тъпо ви обясних Знам че ще ми кажете че не сте ясновидци, но все пак горе долу как мислите ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Най - вероятно изпитва някакви симпатии към теб или поне на мен така ми се струва. Ако и ти го харесваш - действай, покани го да се разходите някъде и така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Емии мисля че и аз го харесвам , но проблема е че съм малко срамежлива, но пък не е ли правилно той да ме покани пръв )

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Е, ако и той е срамежлив няма да има първа стъпка, а?

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Защо всички оставят на момчетата да направят първата стъпка?!? Не е лесно и за нас, пощадете ни!!! Не знам кой ви е втълпил на всички да чакате момчето да ви покани... Ако изпитваш нещо към него, излизайте, закачайте се и ако прецениш, че е дошъл моментът, му направи намек. Не го чакай да направи първата стъпка, защото от "личен" опит знам, че има някои много срамежливи.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на Зайче..
    Като иска да те чуе пак го попитай дали иска някой път да излезете и така ще се уговорите. Иначе аз мисля, че има все някакви симпатии към теб. Успех.

пс: Не мисля, че е от значение кой ще направи първата стъпка.. :д
    Последно редактирано от Зайче.. : 04-27-2012 на 15:53

Попринцип той не е самежлив ;d .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си