Здравейте на всички
Първо, приятно ми е, не съм от най - активните коментатори и умници на форума, но следя долу-горе какво става

По темата: Значи, аз сега съм 8 клас, уча в езикова гимназия, 1-език Немски и 2-ри Английски Бих казал, че двата езика ги знам на разговорно и писмено ниво дотолкова, доколкото да мога да се оправя и да се изразя правилно без да се излагам Тоест не знам термини и подобни неща

Искам да попитам, къде да кандидатствам и как да се подготвям за напред ? Нямам намерение да оставам в България, насочил съм се към Германия и Австрия. Исках да ми препоръчате някой университет там, който е на добро ниво Нямам предвид "Гьот институт" който доколкото знам е нещо като Кембрич /. Та, насочил съм се към Програмиране!!!...
Занимавам се така общо с компютри, и се надявам да се занимавам с това и за в бъдеще Някой ще си помислят "Божее тоя какво прави, има още 4 години, за къде бърза" Отговора на въпроса който има шанс да бъде зададен от някой е "Какво правя ли Просто искам да съм подготвен, защото ей така ще си минат 4 години, и ще се чудя какво да правя тогава" Не съм някакво разлигавено богаташче, а точно обратното, живея в средно семейство, не съм лишаван от нищо и се старая да помагам с каквото мога на родителите ми Имам предвид, че нямам паричен проблем, просто искам да знам какви са таксите там, кога се кандидатства, как, и за да живея там какво ми трябва ( не съм много навътре за това питам ) //* Благодаря на всички които ще отговорят, и искам да кажа на хората които веднага ще почнат да коментират колко съм тъп според тях да си запазят мнението... Благодаря, приемам всякакви критики ...
Поздрави