.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Премахване на белег

Добър ден на всички! Имам малък проблем. Преди 2 месеца някъде на тренировка се случи нещо неприятно .. ударих се със съотборник, но той понеже е по-нисък от мен с главата си ме прасна директно в устата и горната ми устна се разцепи. Ходих в бърза помощ, там я залепиха, нищо кой знае колко сериозно. Обаче за съжаление остана белег, който ме дразни и до последно се надявах да се махне, но още няма изгледи за нещо подобно. Затова исках да попитам ако някой знае лекарство за премахване на белези да сподели, че вече не се търпи
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!

Не съм го пробвала, но аз и една приятелка сме силно заинтересувани да го пробваме, тъй като нашите белези са от по-сериозни пъпки. Та, това е нещото, предполагам, че си гледал рекламата, защото напоследук я въртят по телевизията. http://apteka.framar.bg/30024882/%D1...-%D0%B3%D1%80-
    Цената е висока и не знам дали си струва, но може да опиташ, въпреки, че не знам дали ще стане за кожата по устните.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Контрактубекс е трябвало да започнеш от 20-тия ден след инцидента...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Да, контрактубекса ще ти помогне. Изчакай да се махне коричката, ако има и тогава започни да го използваш. Аз го ползвах преди време и мога да кажа от личен опит, че действа. Просто трябва да се мажеш по 3 пъти на ден в продължение на месец. Доста е ефикасно...

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Контратубекс както пишат другите потребители ..
    Азис - Хоп [music]

Имам белег и на мене лично контратубекс не ми помогна по никакъв начин използвах го и нямаше никакъв ефект

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от tesitooo Виж мнението
    Имам белег и на мене лично контратубекс не ми помогна по никакъв начин използвах го и нямаше никакъв ефект
    По каква схема го ползва?

Аз преборих хипертрофичен цикатрикс на лявото коляно след кофти падане именно с Контрактубекс.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си