Хмм.. Не разбрах точно къде е проблемът. Ако е за връзката, не ме търси ;ДД Според мен са просто някакви невинни флиртове, ей така за спорта, момчето не е имало никакви намерения към тях и наистина те харесва. Отделно оная кучка е решила да се възползва и ти е набила разни филми в главата. Не знам, в любовта хич ме няма... Ако е за самочувствието, да знаеш, че то зависи само от теб. Просто приеми, че никога няма да си най-добрата, или най-красивата, или най-харесваната, забрави тези неща. Смъква цялото напрежение! След това си свободна да си себе си. Не трябва да си по-добра, просто си бъди ти! Винаги ще има други хора, които да те сравняват с някой друг, остави това на тях. Тяхна работа е да поставят наред с останалите, твоята работа е да си мислиш: "Хей, най-хубавото в мен е, че съм една единствена (ако не броим другите "мен" в паралелните вселени, но в тази аз съм уникална!) и това е най-доброто, което мога да предложа на света, точно това, което съм!". И когато те видят в тази светлина, започват да те възприемат по-лесно, като готин soul-weird. Такива хора според мен са достойни за уважение, пък и какво по-секси от момиче със самочувствие Пробвай се да бъдеш егоистът за кратко във връзката- не обръщай внимание на това какво мисли той, а какво искаш ти. No freakin' idea. Успех )