- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е ненормално?
Става въпрос за най-добрата ми приятелка и връзката й. Тя е супер саркастична, голямо лице е и не си пада много по чувствата. Приятелят й е абсолютна противоположност- харесва всичко, свързано с любов, книги, филми, песни и т.н... Даже тя ми се оплака, че искал да гледа "Здрач" с нея (това отива директно в 9gag). Системата работи така: той я нарича със сладки прякори, а тя- най-често по фамилия, той й се обяснява в любов, тя се къса от смях, той й прави романтични жестове, тя му скача на врата, разбрахте какво искам да кажа. Заедно са от доста време и въпреки различията си са супер двойка, пасват си идеално. Кофтито е, че когато опре до "сериозните" разговори, ставам посредник между двамата. Ето например онзи ден той я видял на кафе с друг, сдухал се и дойде да пита МЕН какво става! Обясних му, така и така, това е един наш приятел, а-у глупости... И винаги е било така. Приятелката ми не може да проведе един нормален женски разговор, какво остава за връзки. Оставяла съм ги да се оправят сами, не знам какво са казали, не знам какво са правили, и двата пъти не си вдигаха телефоните по една-две седмици.Все някой остава неразбран или нещо друго. Оттогава като стане гаф- при брачния консултант. Искам по някакъв начин да се отдръпна, защото изобщо не е моя работа да се занимавам с настроенията на единия и пренебрежителността на другия. Плюс това, той й е казвал, че я обича 100000 пъти, а тя нито веднъж (в прав текст "обичам те"), което също е проблем за него. Забъркана история, ще се радвам на малко помощ от ваша страна, thank ya'll! :*
Следващия път им кажи, че са зрели хора и трябва да се държат като такива.
В случая - да разрешат проблемите си сами. Ако не могат, то няма смисъл да имат връзка, няма винаги да има някой, който да им е арбитър на детските истории..
Сериозно са ти се качили на главата, действай преди да е съвсем късно..
Мисля си, че различията им засягат твърде основни моменти. И си мисля, че приятелката ти не го обича много много. То бива бива да не си пада по романтика, даже няма лошо, но... да му се подиграва чак, ми се види малко прекалено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Интересно - по принцип е обратното
От колко време са заедно? Това с момчето в кафенето истина ли е ( че са само приятели ) ?
Ох, лигавщини всякакви. И това момиче няма ли към него грам чувства, че да се усети, че не трябва да се държи по тоя начин. Ако бях на мястото на момчето - досега да съм я зарязала и да съм продължила с друга. То бива, бива да не си пада по романтика, ама чак да му се подиграва е прекалено. Още повече - щом не вярва в любовта, какво търси с него? Да не би да е с него, само защото и другите са обвързани. Хах ;dd
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен няма още дълго да ти се налага, да си им брачен консултант, по простата причина че са прекалено различни и връзката им няма да я бъде още дълго.
Това. Не може да са им толкова големи различията, освен всичко и да намесват посредници във връзката си, но да имат някви хармонични отношения.
Не знам как имаш такава приятелка и с кви нерви се занимаваш с драмите й, мен ме втриса само като наблюдавам отдалеч подобна картинка.
Точно затова си пасват, Пантерке. Той е мекотело, което се нуждае от някоя да го командва, а тя е точния човек, комуто му доставя удоволстие да гледа как някакъв идиот и търчи след задника.
Но, да. И аз съм на мнение че връзката им скоро ще пропадне. Сиси го каза най-добре:
О, боже, айде стига. Търпял я той.
Кой го кара да я търпи?
Кой знае какъв тъп лигльо е тоя, а на мацката просто й се живее и е свежарка.
Обаче когато момиче се държи така и не е обсебено влюбена - мале колко е зле, как я търпят. Момчето когато е обсебен влюбен лигльо - много сладко, много романтично.
По принцип виновно си е момчето че "я търпи", щом тя не отговаря на романтичните му лигави изисквания.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не сте прави...и аз съм идиот, като се заговори за връзка и любов....не го умея просто. Не мога да показвам пред другите нищо освен интерес, не мога да си зарежа всичко заради някого...но ако съм само с човека, нещата отиват на съвсем различно ниво - няма да му казвам, че го обичам и да му паля свещи и розови листчета да разхърлям по леглото, но ще му доказвам от себе си, че го обичам, както аз го разбирам, дори и думичка да не съм казала...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....