- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за връзките с по-голямо момче..?!!
Искам просто нормално човешко мнение... Значи аз съм на 17 години и 8 месеца, а той е на 25 години... Разликата ни е 8 години... И двамата се обичаме... И просто искам да знам дали одобрявате такава връзка.. Благодаря предварително за отговорите.. !!
http://vbox7.com/play:658bb625 (music)
В тази възраст разликата е приемлива.
И спря да се върти за миг земята..
Защо искаш някой да ти одобри връзката щом се обичате? о.О
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Вече все повече се убеждавам, че няма такова нещо като ,,пречка заради годините,, .. Пречка може да бъде несъвместимостта в характерите и т.н.
Стига да се разбирате и обичате, годините нямат кой знае какво значение..
Има момчета и мъже...Давам пример със себе си - момчето до мен е на 27, казвам момчето, а не мъжът, защото се държи като 17 годишен..Просто някои не порастват..
Стига момчето до теб да е сериозно и да те уважава..Мнението на хората не би трябвало да те интересува..Нямаш нужда от одобрения и тем подобни..
Вече си на 17, предполага се, че си достатъчно узряла. Не мисля, че в този случай разликата е значителна.
Разликата ви не е много голяма и няма смисъл да се притесняваш...
Аз е Одобрявам
Но,по важното е да се Обичате и уважавате без значение разликата
Не............
както някой каза по-горе,на 25+ години някои се държат като мъже,други като момчета. зависи на кой етап от живота си е твоя човек, пример: моя приятелка на 17 беше тръгнала с 27-годишен. понеже не се познаваха добре, отначало всичко им беше розово, но само след месец той започна да говори за семейства, деца .. и се разделиха. друг случай, момиче тръгва на 15 години с 22-годишен, сега тя е на 19, а той на 26 и не му се чува дори за задълбочаване, още си е момчесама можеш да прецениш най-добре има ли бъдеще връзката ви, а щом се обичате много - продължавайте и да не ви пука кой одобрява и кой не!
Разликата не е малка, но на тази възраст е приемлива.. Защото например 11-годишна с 19-годишен.. или 14 с 22.. за мен не върви! Просто може да се каже, че и двамата вече сте излезли от пубертета и ви вълнуват горе/долу едни и същи неща, стига той да не иска вече семейство, за което ти да не си готова...
А и попринцип е прието за по-нормално момчето да е по-голямо... Ако ти беше с 8 години по-голяма, може би положението щеше да е по-сложно.
Последно редактирано от Starless : 04-28-2012 на 12:23
Връзката е приемлива. Щом се обичате, разбирате и се чувствате добре заедно, защо да не продължите! Не се притеснявай! Аз със моя приятел също имаме разлика 8 години и до ден днешен не сме имали проблем относно това. Или аз съм на неговия акъл или просто той се съобразява с мен. Не сме в началото, а доста навътре. Вече дори мислим за маааалко по-напред в бъдещето! Така че не се притеснявай. Има ли любов и разбирателство, никой не е в правото си да ви упреква за разликата, пък и тя не е голяма!!!
24.12.2010
Благодаря много за компетентните отговори. Реших просто да попитам, защото като излезем на някъде и всички зяпнали очи, не че много ми пука но ми е неприятно..
http://vbox7.com/play:658bb625 (music)
Ако вие се чувствате добре заедно и се обичате, то тогава защо ти е другите хора та одобрят връзката ви? За любовта граници няма, пък в случая разликата е малко голяма (за мен), но е приемлива. Като се има предвид, че и ти си що - годе зряла, за да вземаш сама собствените си решения.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥