.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Ездачка

Ездачка

Здравейте,
    наскоро правих секс за първи път, т.е. всъщност това ми е 5тия път... приятеля ми ме обърна да бъда отгоре, но първо, че не можах да го вкарам и той трябваше да се справи с това, второ нищо не можах да направя и му предложих той да бъде отгоре... много ме е срам, супер тъпо ми стана, имам чувството, че ме мисли за пън... не можах да се справя и супер се комплексирах.. не знам какво да правя, когато съм отгоре - уж гледах да не се клатя цялата, а само от кръста и ханша, но... нещо не става, макар че се опитах... моля ви дайте ми някакви съвети :S :S :S

Повече от фен Аватара на Scarface_
    офф... купи си транспортир и измервай ъгъла на изместване на кръста ти ... просто го прави така както ти харесва на теб и както ти влиза най-добре... и на него ще му е добре.Ако мислиш само за това няма да стане!
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на Chacho
    Поне си спазила основоположното правило за клатенето в кръста......... чакай, кво?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Поне си спазила основоположното правило за клатенето в кръста......... чакай, кво?

Момиче, нормално е да си пън, когато си правила секс само пет пъти.

Отпусни се, когато направиш ще разбереш как да се движеш. Ще ти дойде отвътре.

И спри комплексираш веднага!

anonymous708973
    Guest
    Просто не бъди отгоре докато сама не го поискаш. Нормално е, правила си секс малко пъти.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Еми първият път е нормално.Аз бих те посъветвала пък да искаш повече пъти да си отгоре,така ще придобиеш опит.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Ух, да не мислиш, че всички жени са се родили научени как да бъдат ездачки?
    Почти всяко момиче е било пън, първия път, когато е яхнало момче. Всичко се научава с практика, но ако всеки път се спичаш, няма да се получи нищо. Отпускаш се и започваш да се движиш както ти е удобно на теб, и да го усещаш по-готино (не знам как да го обясня), а ако момчето не се чувства удобно, или ще ти каже как да застанеш, или ще ти покаже какво да правиш.
    Няма да те помисли за пън, на него му е ясно, че след като не си го практикувала до сега, няма да стане от първия път.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Почти всяко момиче е било пън, първия път, когато е яхнало момче. Всичко се научава с практика, но ако всеки път се спичаш, няма да се получи нищо. Отпускаш се и започваш да се движиш както ти е удобно на теб, и да го усещаш по-готино (не знам как да го обясня), а ако момчето не се чувства удобно, или ще ти каже как да застанеш, или ще ти покаже какво да правиш.
    Няма да те помисли за пън, на него му е ясно, че след като не си го практикувала до сега, няма да стане от първия път.
    Точно така си е!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    +1
    Нормално е да си дърво когато нямаш опит С времето и това ще се оправи.

Миии не ти ли идва някак си отвътре? Просто се отпусни, не му мисли много ии все си мисля, че той като знае че нямаш опит ще прояви разбиране...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

просто се отпусни и бъди себе си, бтв на колко години си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си