.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78

Тема: Hopeless?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Адекватните отговори са тези, които те подкрепят.
    Иначе, не знам кой се пали за критика по тезите, аз такава към моите не виждам.
    Лично, моето его, няма против да бъде критикувано, стига да има причина и си взимам бележка.
    Време е да последваш примера ми.
    Също така, ако искаш, можем да се видим лично, да ти обясня всичкото това, което не мога да напиша, смятам, че ще ти бъде полезно.
    Виж, ако ти не желаеш, то това означава, че ти харесва да си съществуваш като кон с капаци и да се оплакваш, колко е сбъркано всичко, а ти колко си прекрасен <3

Мамка му, напоследък съм в много добро настроение <3
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Chacho
    Доста си ограничен и живееш почти само на емоция, без да я подплътяваш с рационалност. Нищо чудно, че ти е толкова парливо. Като ти говорим го приемаш за обида, защото наистина не търпиш критика. Има разлика между това да ти харесва и това, да допуснеш, че е вярна, за да се усъвършенстваш. Не се опитваме да те обиждаме, а да те провокираме за най-дълбоките ти убеждения, за да провериш дали там няма липсваща тухла, че да се клати конструкцията. Според мен нямаш ясна представа за морално и неморално, нямаш разбиране за чуждите желания и чувства, нямаш житейския опит да се докоснеш до хората, нямаш смелост да се изправяш пред трудности, нямаш собствено мнение. От теб зависи как ще го приемеш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Не очаквах и ти да вадиш желязната логика "пускам тема във форум, мненията трябва да 1:1 с моето, критика не приемам". Какъв е смисълът?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Адекватните отговори са тези, които те подкрепят.
    Иначе, не знам кой се пали за критика по тезите, аз такава към моите не виждам.
    Лично, моето его, няма против да бъде критикувано, стига да има причина и си взимам бележка.
    Време е да последваш примера ми.
    Също така, ако искаш, можем да се видим лично, да ти обясня всичкото това, което не мога да напиша, смятам, че ще ти бъде полезно.
    Виж, ако ти не желаеш, то това означава, че ти харесва да си съществуваш като кон с капаци и да се оплакваш, колко е сбъркано всичко, а ти колко си прекрасен <3

Мамка му, напоследък съм в много добро настроение <3
    Нямам път към Самоков, и още по- малко, желанието да се виждам с 42 годишни мъже.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ахахаха, номномном, готин профил
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Жалко, исках да го посъветвам като баща-син, иначе, сладък, мога да дойда и до София, нищо не ми коства ! Стига да пожелаеш да получиш от житейския ми опит.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Доста си ограничен и живееш почти само на емоция, без да я подплътяваш с рационалност. Нищо чудно, че ти е толкова парливо. Като ти говорим го приемаш за обида, защото наистина не търпиш критика. Има разлика между това да ти харесва и това, да допуснеш, че е вярна, за да се усъвършенстваш. Не се опитваме да те обиждаме, а да те провокираме за най-дълбоките ти убеждения, за да провериш дали там няма липсваща тухла, че да се клати конструкцията. Според мен нямаш ясна представа за морално и неморално, нямаш разбиране за чуждите желания и чувства, нямаш житейския опит да се докоснеш до хората, нямаш смелост да се изправяш пред трудности, нямаш собствено мнение. От теб зависи как ще го приемеш.
    Ок, човек, няма смисъл да пишеш коментари с един и същ смисъл, разбрахме те. А и не знам какъв гадател си, та да си правиш генерални изводи за моя живот от 2 изречения.
    Btw като ти гледам аватара и аз добивам известна представа за теб и твоите ценности- а.к.а. яростен онанист.

Жалко, исках да го посъветвам като баща-син, иначе, сладък, мога да дойда и до София, нищо не ми коства ! Стига да пожелаеш да получиш от житейския ми опит.
    А ти ,сладур, вместо да се правиш на света вода ненапита, и г-н житейски опит, излез от мазето на майка ти и се огледай, защото никой не би търпял твоето отношение на социопат в реална среда. Всички сме много смели и готини на приказки, обаче аз мисля, че ти си избиваш комплексите по форумите и се правиш на мега остоумния пич от Самоков. Ми мога да ти кажа, че си супер прозрачен и елементарен, едва ли някой би слушал твоите необосновани тези на живо.
    Като гледам вие двамцата сте много активни, следите темата повече от мен самия. Стига сте се занимавали с глупости, навън времето е хубаво, излезте и излейте малко тая злоба и тая помия която сте натрупали и леете по форумите.

Лек ден

Като си направиш сефтето един ден, ще разбереш какво сме имали в предвид.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Като си направиш сефтето един ден, ще разбереш какво сме имали в предвид.
    Хохох много си зле, братле. И кво, колко дена след сефтака не можа да седиш?

Цитирай Първоначално написано от TheBanzai369 Виж мнението
    Хохох много си зле, братле. И кво, колко дена след сефтака не можа да седиш?
    Така като те гледам, поне седмица
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Така като те гледам, поне седмица
    Cool story bro, аре бегай да се хвалиш,че отзад не си девствен на децата пред входа.

Ааа, защо не каза, че си помак, това обяснява много неща.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ааа, защо не каза, че си помак, това обяснява много неща.
    Хомосексуалните ти наклонности не могат да бъдат обяснени толкова лесно. Като гледам имаш и интересни темички в раздел секс, които подкрепят гореказаното.

Цитирай Първоначално написано от TheBanzai369 Виж мнението
    Хомосексуалните ти наклонности не могат да бъдат обяснени толкова лесно. Като гледам имаш и интересни темички в раздел секс, които подкрепят гореказаното.
    Помак-аутист
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    стига сте се заяждали де е начи ясно е че не може да са 1:1 мненията но това не означава че трябва да се обиждате и да си правите изводи един за друг без дори да се познавате реално

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    стига сте се заяждали де е начи ясно е че не може да са 1:1 мненията но това не означава че трябва да се обиждате и да си правите изводи един за друг без дори да се познавате реално
    Патенце, научи се на сарказъм и тогава пак ела в темата
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

знам какво е сарказъм и често го използвам но в случая просто няма смисъл който е по-умен да престане
    все пак си има граница

Помак-аутист
    Дообре брат, тва беше много добро. Оставям те да четеш между редовете в жалките ти опити да се правиш на интересен. Помоли вашите да слязат в мазето и да ти отделят повече време, защото страдаш от липса на внимание. И не мога да те приема като зрял човек, както и не мога да приема твърденията ти, че аз съм незрял ( може и да има какво още да се желае, но все пак не може всички да бъдем перфектни), ти си като малко дете научило 3 псувни, свързването на които в изречение предизвиква неистов първичен смях у него.

Не смятам повече да се занимавам с паун като тебе.

Отивам да се самоубия, хората от Любов не ме харесват Аз съм 42г. старчок, какво правя по форумите, не знам :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Отивам да се самоубия, хората от Любов не ме харесват Аз съм 42г. старчок, какво правя по форумите, не знам :Д
    You dont say?

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    You dont say?
    Патенце, ти сигурно си на 10-12, колкото щерка ми
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

а ти си колкото мама и тати

Може да се познаваме, завършил съм езиковата в мездра, сега работя общак по строежите на Боровец
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

браво аз си играя с куклите барби още o.O лол самотролвам се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми