.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78

Тема: Hopeless?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от lovelysister Виж мнението
    хаха ама моля ти се.. И с какво разбра аз какво карам момчетата да правят? Нито ме познаваш, нито знаеш аз как се държа. Мила бях към автора. щото е тъпо някво сички да скачате по него. Тъпото в живота е, че такива като тебе, дето не познават даден човек определят кой, кво кара момчетата да мислят. Нямам намерения да споря с никой нито да се занимавам с някой и да обеснявам. Изказах си мнението.
    Направи си равносметка за всички момчета, които си харесвала откакто си проходила досега. След това се опитай да направиш връзката с това, което ти беше написано.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Как е възможно да ти е най-добра приятелка? Че тя не е способна да разбере половината от твоите проблеми.
    Интересно ми е.
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    О, не е така. Тя е извънредно мило момиче и обича да наблюдава хората и реакциите им. Това, че е толкова наблюдателна често ми е помагало в адски много ситуации. Понякога много опитните и разбиращи хора имат по-изкривена представа за света, защото са минали през достатъчно връзки и разочарования, че да пречупват всичко през тяхната си призма без да взимат в предвид реалните герои. А тя гледа супер обективно на нещата. И много често се оказва права. Ние сме приятелки от детската градина досега. Причината да е по-затворена и да няма гаджета не е свързана с характера и толкова, колкото с родителите и представата им за златен кафез.
    +1 Тук съм напълно съгласен с теб.
    И между другото по описаните неща от теб приятелката ти ми изглежда много готино и свястно момиче, с което даже имам доста прилики.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Всичко написано от теб The Banzai369 ми е много познато. Момиче съм, на почти 19 и честно да ти кажа забелязвам, дори и при моите приятелки, че тези, които ги уважават и обичат са им безинтересни. Искат някой ,който да ги тъпче, не знам мазохистки ли са, к'ви станаха тея момичета?! Уважавам мъжете ,които уважават жените и в същото време са мъжкари и са хора на място. Недей да гледаш песимистично на нещата, не забравяй че няма не наказано добро и,че ако наистина отговаряш на това, което си написал, (а то наистина ми харесва) ще намериш точното за тебе момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си