.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Тема: Hopeless?

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheBanzai369 Виж мнението
    Аха, значи да започна да пия, да пуша, да се дрогирам, да се чукам с които дойде? Nice. А и не съм говорил за социалния ми живот, естествено, че излизаме с приятели, пием, лигавиме се, прекарваме си яко. А и предпочитам цял живот да си стоя "отгоре", отколкото да се превърна в някоя мъжка кифла. Според мен не това е начина да се промени човек. Осъзнах, че всички тези несполуки и уроци който ми дал живота са изключително ценни, и понякога човек трябва да спре да мисли, да се чуди, да се превзема и просто трябва да си поемеш дълбоко дъх, да се усмихнеш и да си спомниш кой си. Защото не можеш да продължиш напред, ако постоянно се взираш в миналото.
    Амм, точно това е проблема, че нямаш минало, ако имаше, нямаше сега да ревеш по форуми.
    И никак не си вникнал в мнението ми, което доказва тезата ми по-горе.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Абе, (Nomonmomnon) жено, никой не те кара да ми четеш "ревните" по формите. Много ме дразнят такива тролове като тебе. Все едно ти плащат за да четеш темите на хората. Щом не ти харесва просто не се занимавай!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheBanzai369 Виж мнението
    Абе, (Nomonmomnon) жено, никой не те кара да ми четеш "ревните" по формите. Много ме дразнят такива тролове като тебе. Все едно ти плащат за да четеш темите на хората. Щом не ти харесва просто не се занимавай!
    Веднага мога да се оправдая, че съм загрижена за обществото и смятам, че не трябва да има такива незрели индивиди на тази възраст. Мой човешки дълг е да помогна на другите, като помогна на теб.
    На мен ми харесва да съм полезна, когато ти помагам по този начин. Но ти не искаш да ти бъде помогнато и се дърпаш. Природата прави естествен подбор и се изчиства от елементите, които не са съвместими със средата.

//Не съм сигурна дали се шегувам, или не.

Иначе, Чачо хубаво го обобщи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми