Чета коментарите и ми стана жал за момчето. Всички го нападнахте, не ви съдя.. разни хора, разни идеали. Но моето мнение, което съм на път да изкажа ще е по - различно. Според мен, попадайки на неподходящи момичета, които му разбират представите за "една хубава вързка" изпълнена с любов и щастие... мнението му за момичетата се причислява към не толкова добро и затова е склонен да слага всички под общ знаменател. ( което е глупаво да.. но като се замисля всеки би разсъждавал така). Харесва ми начина ти на мислене.. хареса ми как си започнал темата си.. някво романтично и хубаво е.. и определено съм човек, който би се зарадвал на такива сладки суми от момче. ) Според мен .. въпреки че не те познавам мисля, че не си някой надут пуяк и ще си намериш момиче, което да те убеди, че представите ти за нас са грешни. И ти го пожелавам. Слънцето ще изгрее и за теб. Успех.. и не търси любовта, тя сама ще те намери.. и не твърдя да чакаш от небето.. просто неочакваните запознанства са най - сладки и когато най - малко очакваш може да се случи нещо хубаво. )))