.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Тема: Hopeless?

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.

И тъй като е възможно последните двама да не разберат, то това е майтап, хора, това беше шега, сега имам котенце, което е колкото шепичката ми и мърка сладко в скута ми, чувствам се хай ес фък от мекото малко сладко същество, аввв <3
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

[QUOTE=NomNomNom;10147170]Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.

хахахахахахахахаха забавно ми е.. как вътрешно в себе си се мислиш за няква яко гениална с нещата, които пишеш. Ами не.. не съм писала нито имам намерения. Потайна не съм. Тва със секса беше яко тъпо, но може и да си го осъзнала. Автора не знам дали е ДЕСТВЕН, нито мен нито теб трябва да те интересува.. Не чакам никой да ми вади думите с ченгел.. :Д хаха. Мачкай си котенцето поне то получава добро отношение от тебе
    Requiem for a dream <3

Мега фен Аватара на Chacho
    [QUOTE=lovelysister;10147328]
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.

хахахахахахахахаха забавно ми е.. как вътрешно в себе си се мислиш за няква яко гениална с нещата, които пишеш. Ами не.. не съм писала нито имам намерения. Потайна не съм. Тва със секса беше яко тъпо, но може и да си го осъзнала. Автора не знам дали е ДЕСТВЕН, нито мен нито теб трябва да те интересува.. Не чакам никой да ми вади думите с ченгел.. :Д хаха. Мачкай си котенцето поне то получава добро отношение от тебе
    Aко се напрегнем сега да обясняваме, утре ще дойдат нови двама като вас. Тоя филм сме го гледали и от името и на NomNomNom, мързи ни...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Как е възможно да ти е най-добра приятелка? Че тя не е способна да разбере половината от твоите проблеми.
    Интересно ми е.
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    О, не е така. Тя е извънредно мило момиче и обича да наблюдава хората и реакциите им. Това, че е толкова наблюдателна често ми е помагало в адски много ситуации. Понякога много опитните и разбиращи хора имат по-изкривена представа за света, защото са минали през достатъчно връзки и разочарования, че да пречупват всичко през тяхната си призма без да взимат в предвид реалните герои. А тя гледа супер обективно на нещата. И много често се оказва права. Ние сме приятелки от детската градина досега. Причината да е по-затворена и да няма гаджета не е свързана с характера и толкова, колкото с родителите и представата им за златен кафез.
    +1 Тук съм напълно съгласен с теб.
    И между другото по описаните неща от теб приятелката ти ми изглежда много готино и свястно момиче, с което даже имам доста прилики.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си