- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Hopeless?
Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.
И тъй като е възможно последните двама да не разберат, то това е майтап, хора, това беше шега, сега имам котенце, което е колкото шепичката ми и мърка сладко в скута ми, чувствам се хай ес фък от мекото малко сладко същество, аввв <3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
[QUOTE=NomNomNom;10147170]Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.
хахахахахахахахаха забавно ми е.. как вътрешно в себе си се мислиш за няква яко гениална с нещата, които пишеш. Ами не.. не съм писала нито имам намерения. Потайна не съм. Тва със секса беше яко тъпо, но може и да си го осъзнала. Автора не знам дали е ДЕСТВЕН, нито мен нито теб трябва да те интересува.. Не чакам никой да ми вади думите с ченгел.. :Д хаха. Мачкай си котенцето поне то получава добро отношение от тебе![]()
Requiem for a dream <3
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!