.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Объркана съм ...

Моята история е следната вече в продължение на година и половина харесвам едно момче от моето училище често ходим заедно на училище, ако се засечем говорим си и т.н. , не сме някакви добри приятели говорим си само ако се засечем преди училище. Той ако ме види в училище се закача с мен , но последно време бяхме спрели да общуваме. През това време едно момче от моя клас ми призна, че ме харесва отдавна , но аз му казах че харесвам някой друг. Той дълго време ме питаше кой харесвам и аз в край на сметка му казах.. той каза, че това момче което харесвам ме мразело и ме обиждало постоянно след като ми каза това аз му се доверих и започнах да мразя въпросното момче което харесвах. Обаче сега това момче отново започна да си говори с мен още повече да ме закача да се отнася по-добре от преди и започвам да се чудя дали по някакъв начин е възможно той да ме харесва , а момчето от моя клас да ми е казало че той не ме харесва и ме мрази само за да започна да харесвам него...

P.S момчето от моя клас ми се води много добър приятел, но не е спечелил доверието ми напълно понеже дружим от скоро. Също аз съм на 16 години както и другите 2 момчета и те са на 16

Голям фен Аватара на Starless
    Напълно възможно е да ти го е казал, за да намразиш момчето, което харесваш, а той да спечели точки.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И тук големи драми. Ние откъде да знаем какво се върти в главите на въпросните две момчета? Много тъпо и глупаво си постъпила като си се повярвала на това, което друг 3-ти човек ти е казал. Най-добре ще да е да попиташ момчето, което харесва, дали и той споделя твоите чувства.

да знам, че е тъпо, че съм повярвала проблема ми е , че лесно се доверявам на хората. В скоро време се надявам да събера смелост да му кажа..

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ако искаш да разбереш истината говори с набеденото момче очи в очи. Много хлапашко и глупаво би било от страна на приятеля ти да те е излъгал, но не е невъзможно. Нищо не губиш да действаш директно. Хем ще разбереш дали момчето от твоя клас не те е излъгало, хем дали другото момче те харесва.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Напълно възможно е да ти го е казал, за да намразиш момчето, което харесваш, а той да спечели точки.
    Да.По-добре се опитай да се сближите с въпросното момче

Благодаря за съветите ще се опитам да се сближим

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. Тъпо е било да повярваш на някакъв и да започваш да мразиш момчето, което уж харесваш.
    2. От тая страна пък е било напълно възможно и той да те харесва, но просто ти заради някакъв си слух да си изгубила шанса си.
    3. Но тъй като другото момче продължава да ти обръща внимание, явно има надежда. Говори си повече с него, излизайте и подобни. И сама ще разбереш дали те харесва или не.
    4. А това момче най - вероятно нарочно е казал, че те мрази , за да започнеш да харесваш него. Мдааам.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен
    "той каза, че това момче което харесвам ме мразело и ме обиждало постоянно"
    Само като прочетох това ми стана ясно че ти е казал това само за да забравиш за първото момче
    Избери този с,който ходите на училище сега ще ти кажа защо:
    1.Човек,който лъже за да те спечели не струва

Определено трябва да говориш с момчето , което харесваш и да се опиташ да разбереш по някакъв начин дали това, което другият ти е казал и истина. Моето мнение е, че не е трябвало сляпо да се доверяваш на съученикът ти от твоя клас :P !

да в момента и аз мисля, че беше глупаво да му се доверявам .. : ]

според мен просто започни да общуваш повечко с момчето, което харесваш..пък да видим кво ще се получи не го питай директно така и така приятеля ми от моя клас каза че ме мразиш вярно ли е... просто си говори повече с него когато го видиш....

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си