Моята история е следната вече в продължение на година и половина харесвам едно момче от моето училище често ходим заедно на училище, ако се засечем говорим си и т.н. , не сме някакви добри приятели говорим си само ако се засечем преди училище. Той ако ме види в училище се закача с мен , но последно време бяхме спрели да общуваме. През това време едно момче от моя клас ми призна, че ме харесва отдавна , но аз му казах че харесвам някой друг. Той дълго време ме питаше кой харесвам и аз в край на сметка му казах.. той каза, че това момче което харесвам ме мразело и ме обиждало постоянно след като ми каза това аз му се доверих и започнах да мразя въпросното момче което харесвах. Обаче сега това момче отново започна да си говори с мен още повече да ме закача да се отнася по-добре от преди и започвам да се чудя дали по някакъв начин е възможно той да ме харесва , а момчето от моя клас да ми е казало че той не ме харесва и ме мрази само за да започна да харесвам него...

P.S момчето от моя клас ми се води много добър приятел, но не е спечелил доверието ми напълно понеже дружим от скоро. Също аз съм на 16 години както и другите 2 момчета и те са на 16