- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й кажа?
Здравейте, Харесвам едно момиче от моето училище което е с 1 година по-голяма от мен. Никога не съм разговарял със нея но, погледите ни се срещат много често.
Въпросът ми е: Как да й призная чустватата си? Нямам смелост да отида при нея и да й го кажа директно.
Последно редактирано от BlizeR : 04-30-2012 на 14:18
Ъъ..? Недей така направо.. най-много да я изплашиш, ако не те харесва пък още по-лошо. По-добре я заговори, пиши й ако щеш. Общувайте известно време, опознайте се, разбери тя проявява ли интерес към теб и когато сметнеш, че е време тогава й признай чувствата си.
Следващият път като ви се срещнат погледите, усмихни се широко, или пък й намигни, а можеш и да й кажеш като идиот: "Костааа?", според зависи какъв ефект целиш и дали ти отива на същността едно от трите (разбира се, може да направиш и още неща.. тия трите бяха само ориентировъчно. Ако тя няма да ти се изсмее и ще й се стори яко (малък шанс, според мен), можеш да си потупаш сърцето и да изценираш че припадаш, например.. че си зашеметен от нея. би могла да се разсмее и да го сметне за сладко, а може и да те сметне за загубеняк. нещо такова примерно. избери жест, който да е в твоя стил. само не цветя, рози и самопризнания, само това е забраненонали, щото е раншко). Трябва да те запомни с нещо и да си й интересен. Като споменах "интересен", тая дума изключва "лесен" и "твърде достъпен/на тепсия". Сми, нема да й падаш в краката, да не прецакаш нещата, никой не обича лесните и хлътналите. Не е казано да се правиш на недосегаем, но не и да си лесен. Дам. Приказвам тука стереотипизирано малко. Ама с тоя форевър алоун на аватара, сигурно имаш нужда точно от такива съвети.
Последно редактирано от jghgh : 04-30-2012 на 14:49
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Покажи й ,че ти е симпатична,но не да си мисли,че я харесваш вече много и т.н. Подържай й вниманието,така че тя да те иска![]()
Няма, няма да ти бие шамар
Върни се пак на мнението, че го поредактирах малко :Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
"Здрасти!" за да й привлечеш вниманието. "Често се засичаме, редно е да се запознаем". Пошегувай се нещо, ако потръгне разговора я разпитай малко и така. Вече като се поздравявате, ако не са мръднали много нещата, засечи я на лафката или я настигни по коридора и я заговори пак. До няколко дена й искаш телефона (или скайпа евентуално), та да й бутнеш офертата да излезете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Направи се, че sarin4eto не е пускала коментар.
Не се хвърляй с рогата напред и действай колкото можеш повече на живо. Вместо да й се обясняваш, поканата за среща е достатъчен намек, че имаш нещо към нея. Поговорете си два пъти, да те разбере кой си, за да не й предлагаш като непознат да излиза и я вземай на кафе. Да й пишеш във Фейсбук е проява на страхливост. Жените не харесват страхливи мъже. Заговори я в даскало.
И не забравяй, че идеята е и на двамата да ви е приятно. Забавлявай се, не се впрягай да успееш задължително с нея. Колкото по-малко ти пука, толкова по-добре.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз пък не съм на това мнение, защото може момичето да е против "интернет запознанства" и да предпочита нещата да станат на четири очи
По темата: запознайте се, преди това разбери какво я вълнува и карай по тая тема, но винаги трябва да имаш тема за разговор с нея (да не се изчерпват), защото е малко кофти от женска гл. точка, но зависи от характера й.. Ние не можем да ти помогнем, помогни си сам ! Дадохме ти достатъчно съвети, сега е момента да действаш. Все пак не можем да го направим вместо теб ! Успех![]()
Оо недей директно.Заговори я,пишете си,но в никакъв случай недей така изведнъж да й се обясняваш при положение,че не се познавате.
Така... Нито се познавате, нито нищо. Ако директно и кажеш, нямаш шанс - тя не те познава. Запознайте се, поговорете си, от време на време и пиши (но не прекалявай). Не можеш да накараш човек, който не те познава, да те харесва. Разбери дали има гадже. Ако има, не и казвай. Но НЕДЕЙ да ставаш досаден! Ще те помисли за някаква лепка и просто ще и писне да я преследваш. След доооста време и !постепенно! сближаване ще прецениш какво да правиш.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
оххх знаеш ли по-добре избегни това " здрасти дай да се запознаем" щот наистина си е банално(поне за мен) ако можеш се запознайте някак си как да кажа...непринудено,случайно я заговори (ако ще да я питаш колко е часа или нещо подобно)
Много благодаря за съветите, ще се опитам "непринудено" да се запозная с нея![]()