Цитирай Първоначално написано от chikitaaa Виж мнението
99 % причината да те остави не е била, че "й" стигало толкоз.. помисли си добре дали не си сгрешил с нещо пред това момиче, нещо, което за теб да не е било от значение, но за нея да е значело много, дали наистина сте били сходни характери, приятно ли ви е било един с друг.. Има връзки,в които хората са толкова подвластни на чувствата,че си затварят очите за другите крепежни елементи на взаимоотношенията - разбирателството, сходните интереси, сходните ценности и т.н. Може твоето момиче просто в един момент да е осъзнало, че няма как и какво да гради с теб,предвид и заминаването и да е преценила,че е по-добре да "те пусне" за общото благо.В крайна сметка пък и да няма такова нещо, когато един човек обича истински някого, няма как да му "стига". Най-доброто, което можеш да направиш е да я оставиш да си живее живота, и ти да си припомниш твоя преди да я срещнеш и да продължиш напред с наученото от тази връзка

Цитирай Първоначално написано от beboliani Виж мнението
Вероятно наистина причината не е само в това " че й е стигало толкова " . За да й стига толкова , значи това е било провокирано от нещо , което си направил или не си направил.
Успех със забравата, но няма да ти е лесно. Моят приятел винаги е позитивен и покрай него се старая да съм позитивна и аз. Ако не се вглъбяваш толкова в случващото се ще ти е много по-лесно. Излез, забавлявай се , опитай за момент да я забравиш ( не казвам да използваш друга, защото е ясно , че ако обичаш тази в момента не искаш да поглеждаш друго момиче) , но ако приемеш нещата може да успееш да преодолееш болката и тъгата от липсата й.
Ти си такъв и такъв-еми не е вярно.Следях мисълта,интересите,мненият а,възгледите и коментарите и.
Бях нежен към нея когато трябваше,бях опора за рискованите неща,бях приятел или гадже когато трябва.
Не съм и изневерявал.Спрямо останалите си приятели бях един от най-добрите гаджета,не съм бил перфектен,защото това не е възможно,но бях добър и не само за своите очи,а и останалите и приятели ми го казваха.
Каква е истинската причина можем само да гадаем.Тя беше искрена с мен и смятам,че това,което ми е казала е истината.