- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с човек от същия пол за 1 милион евра?
Пич ако нещо си загорял, не е тва начина, черпи по бира пък тогава се пазари![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ше се мажем с бобец и ше ръгаме чушки, нема страшно. Всичко ше върви кат' по блажно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не, по простата причина, че единият пол е съществува за да бъде с другия. Всякакви гейско-лесбийски връзки не са нормални и там се намира проблем с хората които участват.
И за по - малко бих опитала ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нея манастирите я зоват.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сексисти!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ако ми трябват парите много,ще го направя,но просто ей така-няма шанс!
Аз също не бих го направил ако не е заради парите. Определено не ме привличат сексуално никакви същества от моя пол било то със или без да съм пил. Но и аз съм си го мислил това нали за парите или пък ако е поставен въпроса за родители приятели ... тогава сигурно не с един ми с двама едновременно ще го правя ...
За парите - може (зависи какъв е човека, с когото трябва да го направя, де), за без пари - никога.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3