- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с човек от същия пол за 1 милион евра?
Не бих спала с друга жена, никога, за пари или за кеф, няма значение, идеята изобщо не ми харесва, ако щете 100 милиарда евро ми дайте, не съм навита :Х![]()
И аз без пари бих пробвала някой ден ,а за един милион ако момичето ме причлива още повече![]()
От едно човече какво заключение извади...Шерлок Холмс би завидил. Темата е много сериозна, просто защото още от началото на 19ти век икономически е доказано, че когато дадеш много пари на бедни хора, които не знаят как да боравят с тях, системата ще се върне към първоначалното си ниво много бързо. Така че директното даване на кеш с нищо не помага. И о... миличка, уверен съм.
Последно редактирано от PetarN : 05-02-2012 на 15:36
За без пари... само мацки!
Mъжко "никога", но 1 млн. евро е доста добър стимул!
п.п. Кви простотии сте писали сега видях! "Ако са ми нужни парите!", в днешни дни на кой не са му нужни 1 млн. евро!?
Последно редактирано от DS : 05-04-2012 на 12:31
Зависи кой ще е активния![]()
Все пак това са 2 милиона лева ..![]()
Азис - Хоп [music]
Да бих,но и без да ми дават пари бих пробвала![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Правя го веднага и без пари, но хич не ги отказвам. Даже някаква отстъпка за нещо допълнително ще направя![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
И аз бих го направила. И да, на жените ни е по-лесно![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
По-добре да умра в мизерия, отколкото да си оскверня пишката...![]()
Никакъв шанс , независимо от парите.Имам си принципи
Ако е по-андрогинен тип и е чаровна,и доброволно бих го направила.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
по принцип не бих ,но за 1 милион евро ще му скъсам далака.все пак 1 живот живеем ... , след това ...ехей
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Естествено за пари за 1 милон евро![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Който е отговорил с не да ме извинява ама не вярвам!1 милион си е много нещо няма и да се замисля.
с данъците остават 700 000 евро
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Определено да колко Gucci мога да си купя. Бих опитала не само заради парите, но ми е и доста любопитно така че Даа.