.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Unhappy Какво да правя?

Родителите ми искат да живеем в Германия... Правят всичко възможно по въпроса. Все пак, нищо не е сигурно, може плановете им да се провалят, но има голяма вероятност да напуснем България. Аз обаче не искам... Искам да живея в България! Да, всички казват, че съм наивна, глупава и много малка да решавам какво да правя, само на 15... Но нашите могат да ме оставят да живея при баба и дядо, които също живеят в града... Не искат! Мама е готова да уважи избора ми, но баща ми ме отряза... Какво да правя? Искам да остана Тук! Започвала съм живота си в нов град, в напълно непозната обстановка, с нови хора... Не е много приятно. Тук съм щастлива, имам приятел, който много обичам и не искам да загубя, защото това ще стане, ако замина... И то завинаги!

Мега фен Аватара на xoxi
    На 15 си, рано или късно ще скъсаш с това момче.
    Не пропилявай бъдещето си заради глупости.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Съгласна съм с горното мнение. Ще свикнеш. Казвам го като човек който е живял в 4 различни страни.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    На 15 си, рано или късно ще скъсаш с това момче.
    Не пропилявай бъдещето си заради глупости.
    Не е само заради момчето. А и какво бъдеще ме чака Там? Да повтарям в училище, защото не знам езика, или да ходя на частни уроци... И защо, след като могат да ме оставят тук..?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Там ще ти е по-добре, според мен. В началото ще ти е трудно (казвам го от личен опит), но за 1-2 години се свиква...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Отиди виж малко свят! Научи друг език! Никой не те кара да живееш там, може след някоя и друга година да се върнеш в България. Германия не е далече от България и често ще можеш да си ходиш до България да виждаш тоя и оня... След няколко години ще се радваш, че си заминала!

Аз пък дето толкова искам да живея в чужбина

Вярно,че тук имаш вече определена среда и приятели.Но и там има хора.Ще свикнеш,даже може би ще ти хареса.Пък и компютри има-скайп,майп,няма да си на заточение

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    След няколко години ще се радваш, че си заминала!
    Само това мога да ти кажа! Няма да съжаляваш!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Отиди виж малко свят! Научи друг език! Никой не те кара да живееш там, може след някоя и друга година да се върнеш в България. Германия не е далече от България и често ще можеш да си ходиш до България да виждаш тоя и оня... След няколко години ще се радваш, че си заминала!
    Това е то !!

Остани в България зарежи оня... и почвай да се друсаш тВа ни препоръчвам аз

Щом искаш да останеш в България остани! Това е хубаво. Говори с вашите и просто им обясни, че искаш да си останеш.
    И аз съм имал възможност да ходя в чужбина, но в люлин си ми е най-добре

Никой от двамата не иска да ме чуе.... Но няма да загубя живота си! Няма... Ще се боря до последно!!! До край!

Повече от фен
    аз не бих прехвърлила отговорността на баба ти и дядо ти вместо да си живеят старините спокойно ще се занимават с теб щом майка ти се застъпва зад решението ти да остане да те гледа тя ще видиш държавата такава каквато е след известно време приятелства се създават навсякъде и кой ти дава гаранция че като останеш тук ще съхраниш тези които имаш уважи решението на родителите си
    момиче

НЕ! Прави всичко възможно да останеш.. От личем опит ти го лазвам .. Аз живях в испания 8 години и не мога да ти опиша каква носталгия и мъка изпитвах за България... И накрая направих всичко възможно да се върна... Единствено там ме крепеше това че имах приятели които бяха българи и контактувах с тях на български и сега и те искат да се връщат тук... Единия даже се върна... Не ги слушай тези дето пишат че единственото ти хубаво бъдеще ще бъде там... Ако си го търсиш тук то тук ще го намериш... И на мен приятелк от бг ми викат че съм луд щом съм се върнал... Но те не са били на моето.място и никога няма да ме разберат... Така че направи така както ти искаш.. А от.осно това че си имаш приятел, рано или късно ще се разделите за добро или лошо но ще си намериш друг... Това е от мен.

НЕ! Прави всичко възможно да останеш.. От личем опит ти го казвам .. Аз живях в испания 8 години и не мога да ти опиша каква носталгия и мъка изпитвах за България... И накрая направих всичко възможно да се върна... Единствено там ме крепеше това че имах приятели които бяха българи и контактувах с тях на български и сега и те искат да се връщат тук... Единия даже се върна... Не ги слушай тези дето пишат че единственото ти хубаво бъдеще ще бъде там... Ако си го търсиш тук то тук ще го намериш... И на мен приятелк от бг ми викат че съм луд щом съм се върнал... Но те не са били на моето.място и никога няма да ме разберат... Така че направи така както ти искаш.. А от.осно това че си имаш приятел, рано или късно ще се разделите за добро или лошо но ще си намериш друг... Това е от мен.

И ми ти изглеждаш надрусан... Няма смисъл да пишеш тъпи излишни коментари.

Я се стегни ! Тук бъдеще за младите хора няма . Там в началото ще ти е трудно , но после ... Няма да съжаляваш .

Поне един човек ме уважи... Благодаря!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от lolipoop1 Виж мнението
    И аз съм имал възможност да ходя в чужбина, но в люлин си ми е най-добре
    Това е защото ниско се целиш в живота ти!

Цитирай Първоначално написано от gO0d_GiRl Виж мнението
    Никой от двамата не иска да ме чуе.... Но няма да загубя живота си! Няма... Ще се боря до последно!!! До край!
    Живота ти е загубен когато откажеш да опознаеш света! Да видиш как хора от други нации разсъждават и живеят. Да им видиш традициите и културата. Да пообиколиш света и да си обогатиш общатата култура. На 15 години ти живот нямаш! След време ако/като се върнеш в България ще те наемат ТЕБЕ а не драган само защото си живяла в друга държава и говориш 1 език повече.

Цитирай Първоначално написано от Wazaap Виж мнението
    Я се стегни ! Тук бъдеще за младите хора няма . Там в началото ще ти е трудно , но после ... Няма да съжаляваш .
    Докато си мързеливо лайненце дето само обича да се оплаква никъде няма да има бъдеще за тебе! Вместо да си седнете на задниците в България и да почнете да живеете нормално, вие само хленчите че сте нямали бъдеще и перспектива докато висите по цял ден на кафененца с цигарките в устата а вечер си обикаляте дискотеките.

НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА ВИ ДАДЕ КАКВОТО И ДА Е БИЛО БЕЗПЛАТНО!!! АКО НЕ ИСКАШ ДА СЕ ПОТРУДИШ ЗА ДА ПОЛУЧИШ НЕЩО ТО ТОГАВА НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ И НЕ ТРЯБВА ДА ГО КОМЕНТИРАШ!!!

Познавам много хора в България които живеят съвсем спокойно и са щастливи от живота защото са си седнали на гъза вместо да хленчат!
    Последно редактирано от Nakadah : 05-29-2012 на 06:43

Съжалявам, аз мисля че ще е по-добре ако останеш.
    Аз лично не бих се преместила дори да ми предлагат милиони - не искам да живея другаде.Може би след като завърша и се установя - тогава съм по-съгласна.

Това е защото ниско се целиш в живота ти!

Живота ти е загубен когато откажеш да опознаеш света! Да видиш как хора от други нации разсъждават и живеят. Да им видиш традициите и културата. Да пообиколиш света и да си обогатиш общатата култура. На 15 години ти живот нямаш! След време ако/като се върнеш в България ще те наемат ТЕБЕ а не драган само защото си живяла в друга държава и говориш 1 език повече.

Докато си мързеливо лайненце дето само обича да се оплаква никъде няма да има бъдеще за тебе! Вместо да си седнете на задниците в България и да почнете да живеете нормално, вие само хленчите че сте нямали бъдеще и перспектива докато висите по цял ден на кафененца с цигарките в устата а вечер си обикаляте дискотеките.

НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА ВИ ДАДЕ КАКВОТО И ДА Е БИЛО БЕЗПЛАТНО!!! АКО НЕ ИСКАШ ДА СЕ ПОТРУДИШ ЗА ДА ПОЛУЧИШ НЕЩО ТО ТОГАВА НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ И НЕ ТРЯБВА ДА ГО КОМЕНТИРАШ!!!

Познавам много хора в България които живеят съвсем спокойно и са щастливи от живота защото са си седнали на гъза вместо да хленчат!
    Ти кой си, че да ме обиждаш!??!?!?! ПОЗНАВАШ ЛИ МЕ?! Че да казваш, че само се оплаквам... Е това сайт за обиди ли е?!?!? Идиотите са навсякъде... :X

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    2 години подред лятото ходих там на почивка и мога да ти кажа, че няма да съжаляваш никак. Послушай Nakadah... Но пък по-добре сама си изграждай мнения...

Цитирай Първоначално написано от gO0d_GiRl Виж мнението
    Поне един човек ме уважи... Благодаря!
    Значи ти искаш съвет и когато някой напише каквото ти мислиш, той те е уважил, другите, които също са писали мнения, не, защото не мислят като теб?

Който те съветва да идеш там, го прави с добра цел... Обаче не мога да не призная, че наистина образованието е проблем, т.е. ако почваш отначало...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    2 години подред лятото ходих там на почивка и мога да ти кажа, че няма да съжаляваш никак. Послушай Nakadah... Но пък по-добре сама си изграждай мнения...

Значи ти искаш съвет и когато някой напише каквото ти мислиш, той те е уважил, другите, които също са писали мнения, не, защото не мислят като теб?

Който те съветва да идеш там, го прави с добра цел... Обаче не мога да не призная, че наистина образованието е проблем, т.е. ако почваш отначало...
    Не, исках да кажа, че поне един човек мисли като мен... Уважавам всяко мнение и знам, че може би е за мое добро.. Но аз не искам да заминавам, това е....

Ей, чакай сега, защо нападна Nakadah? Във втората част той не говореше за теб, а за този Wazaap, който ти обясняваше, че в България нямало бъдеще за младите. Чети по-внимателно!!

Цитирай Първоначално написано от anabel_lee Виж мнението
    Ей, чакай сега, защо нападна Nakadah? Във втората част той не говореше за теб, а за този Wazaap, който ти обясняваше, че в България нямало бъдеще за младите. Чети по-внимателно!!
    Без лоши чувства! Извинявам се, не разбрах правилно....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си