Ти някога имал ли си допир до симбиан беле, та смяташ че е умряла ОС бе? щото по фороните всеки е специалист и обича да си съчинява и да преувеличава, ама на живо стоят малко по друг начин нещата. Имам н8-ца откакто излезе и един път не ми е направила проблем...
Сигурно факта, че ОС-а е по-бърз и стабилен от прехвалените ХТЦ-та и галаксита,с доста по-бавен процесор, я прави умрял? или пък рамта, която също е по-малко, а мога да пусна ако не повече, то поне еднакъв брой приложения с телефон с 512 и повече рам? не знам, за мен е точно обратното, но както си решиш
а за качество и сила на звука и камерата (реално това, което Laana я интересува) не мисля, че има смисъл да казвам, щото телефоните които могат да се мерят с н8-цата се броят на 1 ръка (и видиш ли повечето са нокии)
Хахах, дали съм имал допир до телефон със симбиан, хахаха. Абе момче, сменил съм толкова много телефони, че вече не мога да им изреча марките и моделите. И знаеш ли кое е най интересното, първият телефон който взех беше Nokia 6110 в далечната 98', а тогава само сим картата която сега подаряват струваше над 200лв. От тогава съм сменил десетки телефони на Nokia, Ericsson, Sony Ericsson, Simens, Panasonic, Samsung, HTC, Motorola, Apple и т.н и т.н. И понеже стана дума за Symbian. Ползвал съм телефони с всички възможни версии на симбиан, включително и UIQ, ако знаеш какво е. И да това е умряла операционна система и тя умира още от 2008, това че само нокия я крепят е съвсем друго нещо. Интересно ми е след като се правиш на толкова отворен да ми отговориш, защо и нокия бяга вече от Symbian ? Дали си наясно че до максимум края на годината дори те няма да произвеждат телефон работещ под това ОС, да не говорим за такъв от висок клас. И за твое успокоение ще ти изредя телефоните със симбиан които съм имал: Sony Ericsson - P800, P910, P1i, Vivaz, Satio, Nokia - N95, N97, и определено имах досег то всемогъщата N8 и N9 след нея кяото интересно защо не е задвижвана от Symbian.
Ооо да имал съм много голям досег до телефони и продължавам да имам. Както предположих ти си сляп фен на нокия, но рано или късно ще разбереш че това е умряла операционна система и ще прозреш истината, колкото по-рано стане това, толкова по добре за теб.
N8 спрямо новите технологии вградени в новите телефони изглежда като телевизор Опера, но щом смяташ че превъзхождащите я, се броят на едната ръка...
Последно редактирано от draid : 05-08-2012 на 22:32