.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

как да го забравя !?

извинявам се за тъпата тема, но искам да ми дадете съвет как най-лесно да забравя едно момче адски ще съм ви благодарна ако ми помогнете
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    1 От колко време се познавате? 2 От колко време имаш чувства към него? 3 На колко % "не можеш дад дишаш без него" (небуквално, затова е в кавички)? 4 Защо искаш да го забравиш (може пък да има предистория).
    5 Ново хоби. Запознай се с някого. Излизай с приятели. Прави каквото и да е, за да се разнообразяваш. Или пък потъваш в депресия и ако не си достатъчно опитна и здрава психически (не в този смисъл, просто не се сещам за правилното прилагателно), за да съумееш да излезеш от нея навреме, рискуваш да се прецакаш тотално. Затова... Те съветвам да не прибягваш до нарочно навлизане в депресия. Ако е било нещо наистина силно и за дълго време, ще е трудно. За този вариант бяха въпросите ми по-горе.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

познаваме се от 2 месеца и имам чувства от самото начало.. адски много ми липсва когато не го видя, постоянно си мисля за него.. Искам да го забравя,защото знам какво ще стане.. преди време си харесвах едно момче, ходихме 1 месец, но после като скъсахме аз се влюбих още по-силно в него и ме държа около 6/7 месеца, много се измъчвах, живота ми беше скапан от сякъде постоянно си мислех за него и не спирах да се обвинявам.. не искам и сега да стане същото и съм много уплашена да не се повтори същото много е кофти.. а това момче, което искам да забравя ходихме и скъсахме онзи ден
    Последно редактирано от kristal4ee : 04-28-2012 на 21:20
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Май си тийн (I am Captian Obvious ). 2 месеца... Значи точно са те подхванали хормоните... Отново. (На приливи и отливи,а?) Обикновено такъв тип харесване трае 4-6-8 месеца, после стихва до ниво първично харесване по външност с остатъци от спомена за старите ти чувства. За 2 месеца едва ли си развила някакви супер дълбоки чувства от рода на "няма да спра да те обичам до живот". Остава ти още около 2-4-6 месеца. <<< И всичко това е само в случай, че отново е като преди. >>> Не мога да отгатна какво точно става в сърцето ти. Трябва да призная, че има и възможност да се превърне в нещо голямо, винаги го има и този процент, просто не виждам в бъдещето. Според отговорите на въпросите ми... Следвай номер 5 - хоби, излизане, запознанства, разнообразие...
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    ограничи контактите си с него..колкото повече е далеч..толкова по-бързо ще го забравиш

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    За два месеца-правиш драми?!Ами,сега се представи цели 2 години,ще се бесиш ли ?Животът е такъв,не си го прави по-сложен.Ще имаш много такива кратки връзки,но ще започнеш да им отдаваш все по- малко значение.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма такъв лек , за да забравиш някого. Всичко си зависи от теб. Налагаш си силна воля и си казваш: "От днес вече няма да мисля за него" и подобни, и го изпълняваш. Друго няма какво да правиш.
    Също така излизай с приятели, намери си някакво хоби. И с времето нещата ще поутихнат.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Servitiorka
    Познато .. просто намери друго занимание, не ходи по него.. игнорирай го . При мен се получи така, дано и при теб стане
    fasfsaf

Супер фен Аватара на Glamour92
    Дистанцирай се,колкото можеш.
    Наскоро(с изненада,признавам си) установих,че разстоянието е в състояние да унищожи всичко онова,с което човек се мъчи безуспешно...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

мерси много ! давайте още съвети и разказвайте ваши истории, много ми помагате !

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Не можеш да кажеш на сърцето си какво да прави...

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Когато бях в 9-ти клас си харесах едно момче от 11-ти клас.Не го познавах,никога не бяхме си говорили,но аз го харесвах цели 3 години... :O Представяш ли си колко зле съм била...Но все пак това беше отдавна и аз бях малка.

моля ви кажете още нещо !! така като ми давате съвети някак си наистина вярвам, че мога да го забравя

Знаеш ли... когатто си имала нещо с човека , когото обичаш... и то свършва минават месеци, казваш си , че си го забравила, продължаваш и в един момент отново съдбата ви среща и осъзнаваш, че нищо не се е променило... това говоря за сериозна връзка на по-зрели години. Дано успееш да го забравиш, защото аз не успях хахах

Мега фен Аватара на Hilary_
    Най - лесно се забравя с друг.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    не можеш да го забравиш но можеш да го преодолееш

Струва ми се, че си някво лапе, ама няма значение.
    Както ти казаха и преди мен-дистанцирай се. Освен това гледай да си запълваш времето изцяло и да нямаш много време за мислене. Гледай си даскалото, учи си редовно, излизай си с приятелите, забавлявай се...времето лекува.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Знаеш ли... когатто си имала нещо с човека , когото обичаш... и то свършва минават месеци, казваш си , че си го забравила, продължаваш и в един момент отново съдбата ви среща и осъзнаваш, че нищо не се е променило... това говоря за сериозна връзка на по-зрели години. Дано успееш да го забравиш, защото аз не успях хахах
    Да, аз също не успях.. Но ти не се притеснявай, както спомена ALetterFromTheSky това се отнася за сериозните връзки, продължили със сигурност, повече от 2 месеца

Здравейте на всички. Значи моята историйка е следната, бях с едно момиче около 4, 5 години, но неможе да се нарече и враска това което имаше между нас понеже се виждахме рядко, но ни свързваха куп неща и към края които се предосещаше по някакъв начин не се бяхме чували, нито виждали, нито писали 4 месеца някъде.. и... аз реших да и пиша за да си изясним нещата понеже нямаше как да оставя всичко така, но тя вече го беше решила, просто искаше да приключи всичко и там да си остане в миналото и недоумявах как така го е решила без да си поговорим за това.

Аз ако не и бях писал така щяха да си останат нещата... просто мълчание и нищо друго.... (такъв човек е тя) поговорихме си, и си изяснихме нещата напълно.... и аз нямаше какво друго да направя освен да и кажа че след като го е решила това окончателно, поне да ме изтрие от живота си, но тя ми отговори друго... че тя нетрила профили и телефонни номера и след като толкова много искам аз да го направя, но тя беше напълно наясно че няма как да стане, невъзможно ми е да я махна, и немога да се преборя все още с чувствата си към нея, макар да зная че всичко е приключило.... такъв човек сам си обикна ли някого, много време трябва да мине за да го забравя.. и въпроса ми които се питам и до ден днешен е, защо след като е приключило всичко още не ме е заличила напълно от живота си и не ме махне отвсякъде след като е безразлична и неиска и да знае дали сам жив... това ми е въпроса? аз се държах с нея като принцеса едва ли не (в буквалният смисъл на думата)... и тя това го осъзнаваше дори ми казваше че досега никoй не се държал така с нея... то бяха подаръци и уважение и какво ли още не, да не изброявам че ще стане много дълго.. ) дори бях стигнал до там да я оредя да работи като стюардеса в чужда авиокомпания и тя ахваше от тези неща които правех за нея и не само. Но след извесно време тя започна да се отдалечава от мен, незнайно защо оправдаваше се с това че несме се разбирали, нямаме общо чувство за хумор и че сме говорили на различен език... (то кой ли може да говори с жена на един език)... обикаляхме също надлаш и нашир цялата страна с нея и се разбирахме префектно, за това казвам че невярвам в нейните думи че не сме си говорили на един език.. и разбирали също така, след известно време спря да ми отговаря на обажданията аз и писах в skype тя ми затваря и несикаше просто да си говорим... а... дали сам я обидил или наранил с нещо.. поне от нейните думи понеже си поговрих с нея и за това нямало такова нещо... щяла да ме запомни с добро и нямало проблеми, никакви в това отношение и изобщо каквито и да било.. просто ей така инстиктивно каточели го реши, което ме изненада много! ... дори тя наскоро замина да работи в чужбина и след като разбрах че ще напуска страната и след нашият разговор които се проведе като за последно в които тя ми каза че иска да приключи всичко... и там да си остане в миналото и каквото било било... аз и казах това което казах, че да ме махне и да ме истрие от живота си щом така е решила но тя неможела...? .... което ме замисли.. защо ли.. и на следващият ден аз и написах смс и съобщение с добри пожелания, дори когато вече е била пристигнала в съответната страна е прочела какво сам и написал и ми отговори сякаш несме си говорили за тези неща предната вечер а именно че всичко е приключило, и след това и писах още два пъти дори и побликувах побликация на стената и в ФБ... и очаквах да ми отговри на тези други две съобщения които и писах или пък да хареса дори или пък да коментира това което побликувах на стената и.. но... без резолтат вече 20 дена при условие че я виждах че влиза на линия... и така до ден днешен.. нищо... ( защо точно така е постъпила и какво сам и причинил... наистина незнам какво е станало... нищо не ми казва, само едно и също повтаряше неискам, дори в един от последните ни разговори в skype след като ми каза че всичко е приключило преди да е започнало каквото и дaбило аз и казах че ми се иска да не я изгубя и че искам да си останем поне приятели.. ДА... признал сам и мнoгoкратно в стотици съобщения и не само... дори и към края какво чувствам към нея и че това никога няма да изчезне.. или пък да се промени, тя ми отговори на това мое искане като толкова искаш се драш така пиши ми звъни ми, ако искаш.. и след около час време в което неси писахме тя си бе променила коренно мнението, а именно че неиска да продължаваме каквото и дaбило дори и приятество..? и тогава се изненадах отново а тя не е малкa на 25 е... ами друго в моента не се досещам да кажа, просто нейсакам да я изгубя напълно и немога да го преглътна това, поне ми се иска да си говорим макар и отвреме навреме.... това е... и за това сам говорил с нея но... се надявам че ще благоволи един ден да ми откликне на съобщенията и поне да си пишем.... защото ако е някое друго момиче досега да ме е изтрила не само от профилите си и от телефона си ами и от паметта си.. най вероятно.. ще се надявам да ми отговоритe
    , благодаря предварително

Абе ти що не си копнеш темата във всеки раздел? Дай да си слагаме и нашите в чуждите, амаааан

Не го търси! Опитай се да не мислиш за него. А пък както казаха по-горе най-добрия начин да го забравиш е като си намериш нов

Супер фен Аватара на fenasf
    1. Блок отвсякъде
    2. Намираш друг

plain and simple
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Защо сте скъсали,след като едва издържаш правила ли си опити да се сдобрите т.н.,ако е нещо сериозно,например изневяра не си струва,просто си казваш,че както е постъпил с теб,така ще постъпи и с друга,което е така,всяка ще го оставя и накрая ще остане сам
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Аз съм по същия начин аз него го харесвам мнго самоче тои мене маи савсем малко и не си признава и ми е мн мн мн тъпо и незнам

други съвети )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си