.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Има ли повод за притеснение?

От месеци наблюдавам в левия си тестис нещо като бучка. Четох из форумите, на някои хора са се появявали бучки като грахово зърно, но при мен бучката е много мека и доста голяма (до 2см диаметър). Много е грапава на пипане и няма никаква болка. Нямам възможност да ходя на лекари, затова питам вас дали ви се е случвало нещо такова. Не помня от кога ми е така, може и 6 месеца да е, може и 2-3 години - не знам, но според мен сигурно е рак на тестиса. Моля ви помагайте!

Цитирай Първоначално написано от NewYorker94 Виж мнението
    От месеци наблюдавам в левия си тестис нещо като бучка.
    Нямам възможност да ходя на лекари
    не знам, но според мен сигурно е рак на тестиса. Моля ви помагайте!
    Брат ти сам си противоречиш... Виж дори и да дойдем да ти мачкаме топките за да я видим и усетим тази бучка пак няма да можем да ти помогнем, а по интернет да не говорим ... Дори и да се е случвало на някои това е нещо , как да кажа , индивидуално при всеки защото тази бучка може да не е рак а някакво кожно образование , ама това трябва ли да те успокоява ? Иди на лекар! Това е все едно да кажеш расте ми пишка на челото на някой случвало ли му се е ? Умира ли се от това и ако не с какви средства я прикривате защото стои там от доста време?

Да ама аз си правих кръвни изследвания 3 пъти в последните 7 месеца и лежах в болницата, бях на ехограф преди месец, нямаше ли да открият нещо в кръвта? И как е възможно (ако е рак) да я има тази бучка повече от година (евентуално и повече) и досега да съм жив? Нали има тумор, който става все по-голям? Не съм забелязал значително увеличение откакто помня това. Много често през се случва този тестис да е по-надолу от другия. Много добре си спомням, че още в 8 клас (сега съм 11) имах грапавина на същото място...нима оттогава съм си с рака? Точно тези неща ме спират да кажа на нашите и да ида на лекар, но май размислям и ще ида....макар, че точно днес ми дойде на ума за рак, и точно от този момент нататък започнах да чувствам тежест на същото място - на нервна почва е....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си