- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Комплименти
Пускам темата след един разговор със съученички. Ставаше дума за това, че момчетата/мъжете почти не биха ти направили комплимент, ако не искат да спят с теб. Съответно аз бях против като казах, че комплименти са ми правили хора, с които никога не сме имали нищо повече от чисто приятелство. Те се опитаха да ме убедят, че дори и аз да ги възприемам като приятели, те са имали друго в предвид.
От друга страна, аз съм правила комплименти на много хора от противоположния пол без да имам нищо сексуално на ум.
Та стана ми интересно, има ли нещо вярно?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Трябва повече да се вслушваш какво ти говорят съученичките, напълно вярно си е от мъжка гледна точка.
Правят ми комплименти и хора, които не искат да спят с мен, обвързани са или са обратни.Май е до това дали правиш впечатление с нещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз съм съгласна със СисиСтрейндж. Най - често комплименти ми правят момчетата от компанията, от които не очаквам сексуални намерения.
Според мен са си чисти глупости и няма нищо вярно. Добре, де. Не изключваме факта, че някои само заради това го правят, но ми се струват малко на брой.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сериозно ли го мислиш това?
Обикновено комплиментът значи, че някой ти е направил впечатление. "Я, на Марийка дънките са хубави. Не я правят дебела. Браво, Марийке, много хубави дънки." Или: "Косата ти е много хубава така." Това значи, че искаш да спиш с Марийка? о.О Естествено, ако нон стоп я задиряш и обясняваш колко е яка, вероятно искаш нещо от нея. Но разни единични случаи на комплимент, не ми звучат като свалка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ее сега то зависи и аз съм имала комплименти от приятели от другия пол и кво?
зависи как е отправен комплиментът и какъв е той
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да, при момичетата е така, вие често си обсъждате на кой какво му стои или пък не. При момчетата не е така, trust me. Ако двама мъже седнат да си говорят как на марийка и стоят добре дънките има два варианта - или са гейове или и двамата искат да си легнат с нея (вече дали по отделно или пък тройка е друг въпрос.).
Same shit .
Може би зависи от човека.
П.п.Аз както не умея да приемам комплименти,или започвам да споря или удрям въпросното момче (на шега де-лекичко)и то след желанието за каквото и да било изчезва
![]()
Доообре ти си в главата му и знаеш какво си мисли.
Съгласна съм.
Комплиментът означава че на някого му харесва дадено нещо в теб, но не означава че въпросния иска да спи с теб, само защото е казал, че имаш хубави чорапи.
Радо, казваш че ако обвързано момче направи комплимент на друго момиче, то той иска да спи с нея. Е, ти като обвързан, правил ли си комплимент на други момичета освен Сиси? А ако си правил, искал ли си да спиш с тях?
Вие момичетата хем искате да знаете как момчетата разсъждават, хем не искате да го приемете...
За един мъж комплиментите. Айде айде. Ти си единствения, който е писал в тази тема. Това не означава че всички други мъже са на твоето мнение.
Стискай палци да пише някой фен на twilight, че да видиш различно мнение от мойто.
Досега не съм си тормозила главата след комплимент кво искат от мен...
Първоначално написано от antifashionshit