- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Комплименти
Пускам темата след един разговор със съученички. Ставаше дума за това, че момчетата/мъжете почти не биха ти направили комплимент, ако не искат да спят с теб. Съответно аз бях против като казах, че комплименти са ми правили хора, с които никога не сме имали нищо повече от чисто приятелство. Те се опитаха да ме убедят, че дори и аз да ги възприемам като приятели, те са имали друго в предвид.
От друга страна, аз съм правила комплименти на много хора от противоположния пол без да имам нищо сексуално на ум.
Та стана ми интересно, има ли нещо вярно?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Трябва повече да се вслушваш какво ти говорят съученичките, напълно вярно си е от мъжка гледна точка.
Не съм мъж. Но съм забелязала такова нещо. Да.
Има изключения, разбира се (приятели-гейове, роднини, възрастни хора).
Моята логика е, че един мъж няма да си губи времето да прави вятър на момиче, от което не е физически привлечен т.е. момиче, което не иска да чу*а.
Както каза djipsito - не съм се замисляла какво скрито послание имат комплиментите. Просто думи.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Правят ми комплименти и хора, които не искат да спят с мен, обвързани са или са обратни.Май е до това дали правиш впечатление с нещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Съгласна съм.
Комплиментът означава че на някого му харесва дадено нещо в теб, но не означава че въпросния иска да спи с теб, само защото е казал, че имаш хубави чорапи.
Радо, казваш че ако обвързано момче направи комплимент на друго момиче, то той иска да спи с нея. Е, ти като обвързан, правил ли си комплимент на други момичета освен Сиси? А ако си правил, искал ли си да спиш с тях?
И аз съм съгласна със СисиСтрейндж. Най - често комплименти ми правят момчетата от компанията, от които не очаквам сексуални намерения.
Сериозно ли го мислиш това?
Обикновено комплиментът значи, че някой ти е направил впечатление. "Я, на Марийка дънките са хубави. Не я правят дебела. Браво, Марийке, много хубави дънки." Или: "Косата ти е много хубава така." Това значи, че искаш да спиш с Марийка? о.О Естествено, ако нон стоп я задиряш и обясняваш колко е яка, вероятно искаш нещо от нея. Но разни единични случаи на комплимент, не ми звучат като свалка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да, при момичетата е така, вие често си обсъждате на кой какво му стои или пък не. При момчетата не е така, trust me. Ако двама мъже седнат да си говорят как на марийка и стоят добре дънките има два варианта - или са гейове или и двамата искат да си легнат с нея (вече дали по отделно или пък тройка е друг въпрос.).
Според мен са си чисти глупости и няма нищо вярно. Добре, де. Не изключваме факта, че някои само заради това го правят, но ми се струват малко на брой.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ее сега то зависи и аз съм имала комплименти от приятели от другия пол и кво?
зависи как е отправен комплиментът и какъв е той
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Same shit .
Може би зависи от човека.
П.п.Аз както не умея да приемам комплименти,или започвам да споря или удрям въпросното момче (на шега де-лекичко)и то след желанието за каквото и да било изчезва
![]()
Доообре ти си в главата му и знаеш какво си мисли.
Вие момичетата хем искате да знаете как момчетата разсъждават, хем не искате да го приемете...
За един мъж комплиментите. Айде айде. Ти си единствения, който е писал в тази тема. Това не означава че всички други мъже са на твоето мнение.
Стискай палци да пише някой фен на twilight, че да видиш различно мнение от мойто.