- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Комплименти
В такъв случай комплиментите за характер от сорта на "Много си забавна/умна/креативна" също ли целят да вкарат момичето в леглото?Струва ми се нелогично. Може би, защото съм жена.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Чак за спане...не знам. Принципно аз не бих направил комплимент на някое момиче без да имам нещо наум, инак ми се струва малко...странно? Комплимент без нищо наум бих направил само на някого когото познавам от години и не сме имали разни по-задълбочени нещица от приятелство.
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Не съм мъж. Но съм забелязала такова нещо. Да.
Има изключения, разбира се (приятели-гейове, роднини, възрастни хора).
Моята логика е, че един мъж няма да си губи времето да прави вятър на момиче, от което не е физически привлечен т.е. момиче, което не иска да чу*а.
Както каза djipsito - не съм се замисляла какво скрито послание имат комплиментите. Просто думи.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Учете се от кака ви djipsito.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По принцип Радко много хубаво е написал какво и що се случва в мъжката глава.
Подкрепям идеята: "Комплименти ще правя само не девойка, с която искам да правя секс или да имам връзка. Или вече имам връзка" Във всички останали случаи е безпредметно. Съответно приемам подобно женско внимание по същия начин. В ежедневието и разговорите на мъжаняма място за жени, към които той няма поне малко привличане.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Гледайте си работата.
Аз правя комплименти без задна цел. Получавам такива също и при цялото ми уважение - познавам си съученика по-добре от вас, крайно нетипично момче с нетипично мислене, така че знам какво има предвид.
Приятелят ми е правил комплименти на момичета, с които никога не би спал. Харесало му е едно определено нещо, казал го е. Край.
Инче ти си женско, ние сме мъжки. Можеш да си намериш достатъчно доводи за да се самоубедиш че дадена идея е вярна/невярна. Както и ние. И точно заради това тука се изказва мнение. Ще си сучем едно и също и ще се джафкаме. Но няма да стигнем до някакъв извод. Както става в повечкото теми.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако се окаже вярно,че момчетата правят комплименти на момичетата,защото ги харесват/искат секс от тях (макар,че въобще не ми се вярва) ще се замисля дали не трябва да спра да се събирам със сегашната ми компания,която е съставена главно от момчета и 2-3 момичета,защото редовно получавам комплименти от повечето я за прическа,я за начина ми на обличане ... Ужас!Не трябваше да влизам в тоя раздел![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Трудно ми е да приема, че на 100% от мъжете е така, както мъжката част тук каза, но изобщо не ми пука. Напоследък явно съм доста желана.......![]()
![]()
![]()
Много сте готини в тая тема![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
кирилицата е задължителна
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 04-30-2012 на 14:09
Е то това си беше ясно...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Според мен не може да се каже точно.Това зависи от теб, този който ти го казва, колко добре го познаваш, според мисленето, от самия комплимент и от още много други неща. :}
От моментите, когато са ми правили комплименти или на други момичета около мен, съм останала с впечатлението, че мъжете правят комплименти на жени, които ги интересуват. За тях това е начин да покажат интерес и да направят впечатление на дадено момиче. И определено се усеща, че това момче се вълнува от въпросното момиче.
Може би затова комплиментите, така ми четкат егото понякога.![]()
тва че не показват, че те харесват не означава, че не искат да правят секс с теб. Харесват в смисъл връзка. Мъжете искат секс дори и от приятелките си (които са обвързани и ако са красиви) така че си е съвсем в реда на нещата. От мъжката страна винаги има секс желание.
+ тва в тая тема трябва да пишат момчета, а не момичета, защото видиш ли не всички жени знаят какво иска мъжа ;]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Не ми е направило впечатление.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...