- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми по краката.
Момче съм на 15 години, и искам мнения( от момичета най-вече), как е по хубаво според вас със косми по краката или без ? И друго по-малък съм от връстниците ми( имам впредвид ръст и така нататък), а пък баща ми ми недава да ги махам... А те се виждат и са доста... Как да постъпя според вас ?
Ако мислеха за по-хубаво С косми, дали щяха да си ги махат?![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
сплети си ги на рибена кост, за по-добър ефект.. или бъди гол охлюв, ти си решаваш
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ако са дълги, къдрави и рунтави по-добре ги махни :d аз лично не харесвам момчета с косми, особено ако си личат много. Махай ги със самобръсначка и не слушай баща си...
Ъ не. По-добре с косми, от колкото с по-гладки крака от мен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
dafuq.. не е истина колко зле изглеждат гладките мъжки крака.. слушай баща си..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Проблема е друг... Понеже аз преди година си ги махах през седмица-две със самобрасначка. И накрая баща ми почна да ми заглежда краката и една вечер ме пита дали ги махам, ест му рекох, че не. И той ми каза да ги не махам, че няма да стъпя в нас повече :Д. И сега са ми големи. Ей така са ми http://www.google.bg/imgres?q=hairy+...0&tx=151&ty=48, http://www.google.bg/imgres?q=hairy+...0&tx=165&ty=86, http://media.photobucket.com/image/h...33.jpg%3Fo%3D4 , 3тата снимка най-прилича. А как ви допада варианта за изрусяване с кислородна вода ?
Последно редактирано от kristiqnnchou : 04-29-2012 на 21:26
Ако са като тези на 3тата снимка по-добре не , но ако са много големи бих ги махнал на твое място.
бъди момиче хаххаха
момиче
Ми да такива са като на 3тата снимка, но понеже съм и дребен и слаб ... и ддз.
Абе космите са ти по-малкия проблем. Хващай се да тренираш баскетбол или волейбол. И не вдигай тежести на фитнес. Никой не обича ниски момчета.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Съгласна съм с малката лейди, че никой не харесва ниски момчета. Бакетбол най-добре .
Иначе ПТ.
Ако са някакви много черни и дълги , най-добре ще е да ги махнеш, 'щото си е бая грозно, квото и да си говориме. Ако са някви по-незабележими ги остави.Как така се виждат доста? Като се виждат доста ги махни, без баща ти да разбере...то така или иначе лятото идва и ще трябва да се покажеш.Не може винаги да слушаш родителите си , особено за тези неща. На 15 си, а и няма да се чувстваш комфортно ТИ, не ТОЙ.
Х.Й.П. :>
Ама сте велики просто като кажете "махай ги с бръснача"! Луди ли сте? Тва е толкова грозно, защото точно след 1 ден са наболи, а с времето краката стават на едни постоянни точки.И тва да го каже момиче?! Толкова е грозно ...
Брат, остави си космите ако има момиче дето те харесва няма да ти гледа космите на краката.
Според мен е по - добре да ги махнеш само ако са големи.. На кое момиче според вас би му харесало да е с мечка ?!
Да, защото има значение дали си 'хой' нисък и 'космест' или висок и 'космест'.
Иначе ако космите ти са твърде много- махай ги ако държи, но доста момичета харесват необезкосмени момчета, ако се притесняваш за това.
Аз лично харесам необезкосмени крака(за момчетата,де :Д).
Everything changes, but beauty remains ...
А някак си може ли да ги изруся ?
Да ги изрусиш? O___O Все повече ме отказвате от живота. Почти всички тука ти казахме, че изобщо космите не са ти проблема.
А за това, че си нисък. Открих, че това е много разтегливо понятие. И не всички си падат по високи момчета. Аз например не харесвам исполини, до които съм като 10-годишната им сестричка.
Мисля че проблемите ти със самочувствието далеч не са краката и височината ти.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ако си баш орангутан давай
иначе по-добре не се пипай