.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Косми по краката.

Момче съм на 15 години, и искам мнения( от момичета най-вече), как е по хубаво според вас със косми по краката или без ? И друго по-малък съм от връстниците ми( имам впредвид ръст и така нататък), а пък баща ми ми недава да ги махам ... А те се виждат и са доста... Как да постъпя според вас ?

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Ако мислеха за по-хубаво С косми, дали щяха да си ги махат?
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    сплети си ги на рибена кост, за по-добър ефект.. или бъди гол охлюв, ти си решаваш
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Ако са дълги, къдрави и рунтави по-добре ги махни :d аз лично не харесвам момчета с косми, особено ако си личат много. Махай ги със самобръсначка и не слушай баща си...

Ъ не. По-добре с косми, от колкото с по-гладки крака от мен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    dafuq.. не е истина колко зле изглеждат гладките мъжки крака.. слушай баща си..
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Проблема е друг... Понеже аз преди година си ги махах през седмица-две със самобрасначка. И накрая баща ми почна да ми заглежда краката и една вечер ме пита дали ги махам, ест му рекох, че не. И той ми каза да ги не махам, че няма да стъпя в нас повече :Д. И сега са ми големи. Ей така са ми http://www.google.bg/imgres?q=hairy+...0&tx=151&ty=48, http://www.google.bg/imgres?q=hairy+...0&tx=165&ty=86, http://media.photobucket.com/image/h...33.jpg%3Fo%3D4 , 3тата снимка най-прилича. А как ви допада варианта за изрусяване с кислородна вода ?
    Последно редактирано от kristiqnnchou : 04-29-2012 на 21:26

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Ако са като тези на 3тата снимка по-добре не , но ако са много големи бих ги махнал на твое място.

Повече от фен
    бъди момиче хаххаха
    момиче

Ми да такива са като на 3тата снимка, но понеже съм и дребен и слаб ... и ддз.

Абе оставяй ги..
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Абе космите са ти по-малкия проблем. Хващай се да тренираш баскетбол или волейбол. И не вдигай тежести на фитнес. Никой не обича ниски момчета.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Съгласна съм с малката лейди, че никой не харесва ниски момчета. Бакетбол най-добре .
    Иначе ПТ.
    Ако са някакви много черни и дълги , най-добре ще е да ги махнеш, 'щото си е бая грозно, квото и да си говориме. Ако са някви по-незабележими ги остави.Как така се виждат доста? Като се виждат доста ги махни, без баща ти да разбере...то така или иначе лятото идва и ще трябва да се покажеш.Не може винаги да слушаш родителите си , особено за тези неща. На 15 си, а и няма да се чувстваш комфортно ТИ, не ТОЙ.

Х.Й.П. :>

Ама сте велики просто като кажете "махай ги с бръснача"! Луди ли сте? Тва е толкова грозно, защото точно след 1 ден са наболи, а с времето краката стават на едни постоянни точки.И тва да го каже момиче?! Толкова е грозно ...

Брат, остави си космите ако има момиче дето те харесва няма да ти гледа космите на краката.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart Виж мнението

Брат, остави си космите ако има момиче дето те харесва няма да ти гледа космите на краката.
    Tака е , но кво да ходи кат маймуна ли? Тва , че ти може да си хойш така, не означава , че тра говориш и на момчето да си седи така. Наш колко е грозно кат съм виждала ниски и космести момчета?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Според мен е по - добре да ги махнеш само ако са големи.. На кое момиче според вас би му харесало да е с мечка ?!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    Tака е , но кво да ходи кат маймуна ли? Тва , че ти може да си хойш така, не означава , че тра говориш и на момчето да си седи така. Наш колко е грозно кат съм виждала ниски и космести момчета?
    Да, защото има значение дали си 'хой' нисък и 'космест' или висок и 'космест'.

Иначе ако космите ти са твърде много- махай ги ако държи, но доста момичета харесват необезкосмени момчета, ако се притесняваш за това.
    Аз лично харесам необезкосмени крака(за момчетата,де :Д).
    Everything changes, but beauty remains ...

А някак си може ли да ги изруся ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^С кислородна вода...

Да ги изрусиш? O___O Все повече ме отказвате от живота. Почти всички тука ти казахме, че изобщо космите не са ти проблема.
    А за това, че си нисък. Открих, че това е много разтегливо понятие. И не всички си падат по високи момчета. Аз например не харесвам исполини, до които съм като 10-годишната им сестричка.

Мисля че проблемите ти със самочувствието далеч не са краката и височината ти.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ако си баш орангутан давай
    иначе по-добре не се пипай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си