- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярни ли са предположенията ми ?
Здравейте !
С момчето,което харесвам излизаме доста често,но проблема е че не сме сами.Това всъщност не е голям проблем,но бих желала да изляза с него насаме.Когато излизаме той ме гледа,говори си повече с мен,отколкото с другите ми приятелки,пуска ми песни,които харесва,гъделичка ме и няколко пъти ме е питал дали искам още нещо за пиене.Но когато си пишем,той не пише така както се държи с мен на живо.Приятелките ми казват,че има нещо,аз усещам химия когато го погледна в очите(клиширано е,но е така),но сякаш е леко срамежлив.Вие какво мислите по въпроса ?![]()
Според мен го тресе хормона и си търси някоя да я мине.
Дам има ги всички признаци.
Срамежлив? Та ако беше така щеше да е обратното - като си пишете да се държи по-добре и да се занимава повече, а на живо по-студено... Според мен не възлагай големи надежди, не ми се струва нищо сериозно.. Смятам, че нещата, които правите са нормални за приятели и не могат да покажат дали има по-голям интерес.
Излезте сами и ще разбереш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
щом е един пред теб а все едно с друг си пишеш - не се занимавай с некви лицемерни муньовци
излезте сами
Предполагам, че е възможно да си права и той да има чувства към теб. 50% е така, а останарите 50% - просто такъв му е характерът. Направи му намек, че го харесваш и чакай... Това с очите... Клиширано е, да, но си е 100% истина.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Излезте насаме. И виж как ще се развият нещата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мене излезте само двамата, насаме и виж как ще се държи.. може пък просто да не е голям фен на чатовете!?