- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво се обезкосмявате долу
Чистете се със самобръсначки.. чистете сее.. да станете като телени четки! Иначе по темата - кола маска (козметик, не сама)
Ами принципно и мен много ме болеше с кола маска и не можах да свикна, затова минах на самобръсначка и мисля да изчакам малко, преди да започна с епилатор. 14 години![]()
В началото много време използвах самобръсначка, но ми омръзна. Вече от около 5-6 години използвам епилатор (много рядко кола маска, но сама, не ходя при козметици) и вярно е, че не е най-приятното чувство на света, но пък определено косъмчетата изтъняват, да не говорим, че след толкова време са и супер оредели вече. Понякога като не мога на някои по-чувствителни места да мина с епилатора ги почиствам с пинсета.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз вече от всички неща, минах на косачка, че така за 2 секунди всичко маха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Самобръсначка..
С пинсета възможно ли е с корените да се махат и да не излизат повече ?![]()
С самобръсначка тъй като нямма засега епилатор ,но наистина е доста досадно смисъл не може да блъсне гладко аз не използвам такива по луксозни самобръсначки които рекламират по телевизията а по обикновени и никак не вършат работа.Бръснат сто годе гладко когато имам повече косми в дадени зони и тогава е по-гладко но пак не съвсем иначе ако имаш малки косъмчета много много не хващат и както каза една потребителка доста е досадно да чакаш да ти поникнат косъмчета достатъчно че да може самобръсначка да ги махне тъй като доста бавно растат и по-различно време и прочие.Имам тривъпроси първият е как се прави така наречената кола маска в домашни условия какво ти е необходимото дза това?Някоя от вас спомена за някакви лентички откъде могат да се купят и колко долу горе струват и нали могат да се използват за цялото тяло включително и за интимната зона?И другия ми последен въпрос искрено ми е любопитно как успявате да си обръснете с самобръсначката интимната зона но блясък смисъл и никога успявам да махна косъмчетата не знам в какви пози да заставам че да махна всички косми особено на срамните устни и влагавището примерно? Ще съм благодрана да ми отговори някой? Но наситина чувала съм че с епилатора боли една моя позната по-малка от мен е пробвала да си бръсне краката с епилатор но кожата и била доста чувствителна и е текноло доста кръв не всеки може да използва епилатор но аз мисля да опитам дори и да боли тъй като е по съвършено средство за разлика от самобръсначките.
Със самобръсначка, но отскоро се зарибих по идеята да си направя кола маска, но много ме е страх. Една приятелка си прави кола отдолу за 5 дена, единия ден маха малко, на втория пак малко и т.н. И обмислям идеята да отида на козметик, понеже там използват по-различна кола от тези които продават в патронче или пък в тубичка от магазина. Тяхната е течна и гореща с восък, и топлината прави косъма по-мек и самото издърпване не боли толкова.
С кола маска при козметичка, когато имам време и с кремчета, когато нямам. И със самобръсначка ми се случва понякога, но не ми е особено приятно и все ме е шубе да не се порежа. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Еми с кола маска понякога, но в повечето случаи с пинсета, стаа по-бавно, но пък не ми се дават пари за кола маска, пък бръснене абсурд
Ефекта от бръсненето не стига че е нулев, ами е и ужасно, на допир е като мъжка брада, което за жена е гадно.
Кола маската е супер, ама много цапа, много е лепкава и бля
Епилатор > all.
Боли в началото зверски, боли и после, но много по-малко и не прави впечатление.
Има много по-болезнени неща от това да се оскубеш като пиленце, просто ти трябва малко по-корава психика, търпение и постоянство.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз със гадна самобръсначка Х_Х, а когато мога кола маска при козметичка. Казаха за кремчета по-горе. Тия има ли специални за триъгълник или примерно с обикновен за крака да кажем пак става. Щот там като е много нежно, досега не съм пробвала с такъв за крака, въпреки че малко съм на мнение, че и то и за квото и да пише че е, са си едни и същи.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
А мажете ли се след това със някакъв крем ? И може ли примерно да се намаже със 'Бочко' или 'Здраве' ако е по-зачервено и ако искам да е по-меко?
Иначе: със самобръсначка.Пробвах със кола маска у нас,но абсолютно нищо не направих ...
с епилатор,ама мноого боли, страх ме обаче да не се порежа със самобръсначката.. иначе бих отишла и на козметик ма ме е срам нещо :d
И с кое е най-подходящо в крайна сметка - кола маска или бръсначка?
Първо бях със самобръсначка, сега съм с епилатор.Стискаш зъби и търпиш, защото няма друг начин...Доволна съм от резултата![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Използвам епилатор. Доста боли, но търпя.
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!