.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    кола маска при козметик, издържа се, със самобръсначка стават твърди и никога не е перфектно гладка
    кофтито е, че трябва да чакам да порастнат малко за да ги хване, а ми е много досадно това, просто обичам перфектно гладка кожа навсякъде
    а с времето изредяват и изтъняват с кола маската, при козметик - чиста работа, препоръчвам
    the same.. ама наистина докато се чака да изникнат пак всички, а и са по-различно време, ама няма две добрини..

Чистете се със самобръсначки.. чистете сее.. да станете като телени четки! Иначе по темата - кола маска (козметик, не сама )

Град
    Варна
    Ами принципно и мен много ме болеше с кола маска и не можах да свикна, затова минах на самобръсначка и мисля да изчакам малко, преди да започна с епилатор. 14 години

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    В началото много време използвах самобръсначка, но ми омръзна. Вече от около 5-6 години използвам епилатор (много рядко кола маска, но сама, не ходя при козметици) и вярно е, че не е най-приятното чувство на света, но пък определено косъмчетата изтъняват, да не говорим, че след толкова време са и супер оредели вече. Понякога като не мога на някои по-чувствителни места да мина с епилатора ги почиствам с пинсета.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Аз вече от всички неща, минах на косачка, че така за 2 секунди всичко маха

с кола маска

Все още с нищо.

Голям фен Аватара на alchy
    Самобръсначка..

С пинсета възможно ли е с корените да се махат и да не излизат повече ?

Повече от фен Аватара на valentinadr
    самобръсначка,понякога с кола маска

Самобръсначка,но положението с нея е плачевно.

С самобръсначка тъй като нямма засега епилатор ,но наистина е доста досадно смисъл не може да блъсне гладко аз не използвам такива по луксозни самобръсначки които рекламират по телевизията а по обикновени и никак не вършат работа.Бръснат сто годе гладко когато имам повече косми в дадени зони и тогава е по-гладко но пак не съвсем иначе ако имаш малки косъмчета много много не хващат и както каза една потребителка доста е досадно да чакаш да ти поникнат косъмчета достатъчно че да може самобръсначка да ги махне тъй като доста бавно растат и по-различно време и прочие.Имам тривъпроси първият е как се прави така наречената кола маска в домашни условия какво ти е необходимото дза това?Някоя от вас спомена за някакви лентички откъде могат да се купят и колко долу горе струват и нали могат да се използват за цялото тяло включително и за интимната зона?И другия ми последен въпрос искрено ми е любопитно как успявате да си обръснете с самобръсначката интимната зона но блясък смисъл и никога успявам да махна косъмчетата не знам в какви пози да заставам че да махна всички косми особено на срамните устни и влагавището примерно? Ще съм благодрана да ми отговори някой? Но наситина чувала съм че с епилатора боли една моя позната по-малка от мен е пробвала да си бръсне краката с епилатор но кожата и била доста чувствителна и е текноло доста кръв не всеки може да използва епилатор но аз мисля да опитам дори и да боли тъй като е по съвършено средство за разлика от самобръсначките.

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Със самобръсначка, но отскоро се зарибих по идеята да си направя кола маска, но много ме е страх. Една приятелка си прави кола отдолу за 5 дена, единия ден маха малко, на втория пак малко и т.н. И обмислям идеята да отида на козметик, понеже там използват по-различна кола от тези които продават в патронче или пък в тубичка от магазина. Тяхната е течна и гореща с восък, и топлината прави косъма по-мек и самото издърпване не боли толкова.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    С кола маска при козметичка, когато имам време и с кремчета, когато нямам. И със самобръсначка ми се случва понякога, но не ми е особено приятно и все ме е шубе да не се порежа. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Еми с кола маска понякога, но в повечето случаи с пинсета, стаа по-бавно, но пък не ми се дават пари за кола маска, пък бръснене абсурд

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    Преди кола-маска, сега самобръсначка.
    За съжаление и аз така. Дали от липса на време или нещо подобно, все не мога да действам с кола маската.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    Град
    <3
    Ефекта от бръсненето не стига че е нулев, ами е и ужасно, на допир е като мъжка брада, което за жена е гадно.
    Кола маската е супер, ама много цапа, много е лепкава и бля
    Епилатор > all.

Боли в началото зверски, боли и после, но много по-малко и не прави впечатление.
    Има много по-болезнени неща от това да се оскубеш като пиленце, просто ти трябва малко по-корава психика, търпение и постоянство.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    И аз със гадна самобръсначка Х_Х, а когато мога кола маска при козметичка. Казаха за кремчета по-горе. Тия има ли специални за триъгълник или примерно с обикновен за крака да кажем пак става. Щот там като е много нежно, досега не съм пробвала с такъв за крака, въпреки че малко съм на мнение, че и то и за квото и да пише че е, са си едни и същи.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Самобръсначка.
    С епилатор много боли. ._.
    И все се каня да пробвам с кола, ама първо, че ме е страх, че ще се омажа. И второ се чудя дали няма да си смъкна кожата.
    Да ти кажа, първият път с кола маска /сама и неопитна вкъщи/ щеше да ми се смъкне кожата на косъм :рр ама не се смъква по- ефективно е, и както сподели 1 мацка- дръжте се за таковата Хр
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    Преди кола-маска, сега самобръсначка.
    А би ли споделила защо предпочиташ самобръсначката? При мене тенденцията е обратната.
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    А мажете ли се след това със някакъв крем ? И може ли примерно да се намаже със 'Бочко' или 'Здраве' ако е по-зачервено и ако искам да е по-меко?

Иначе: със самобръсначка.Пробвах със кола маска у нас,но абсолютно нищо не направих ...

Супер фен Аватара на musS
    с епилатор,ама мноого боли, страх ме обаче да не се порежа със самобръсначката.. иначе бих отишла и на козметик ма ме е срам нещо :d

И с кое е най-подходящо в крайна сметка - кола маска или бръсначка?

Голям фен Аватара на smilelady
    Първо бях със самобръсначка, сега съм с епилатор.Стискаш зъби и търпиш, защото няма друг начин...Доволна съм от резултата
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Град
    ...Не...Казвам...
    Самобръсначка

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Използвам епилатор. Доста боли, но търпя.
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си