С самобръсначка тъй като нямма засега епилатор ,но наистина е доста досадно смисъл не може да блъсне гладко аз не използвам такива по луксозни самобръсначки които рекламират по телевизията а по обикновени и никак не вършат работа.Бръснат сто годе гладко когато имам повече косми в дадени зони и тогава е по-гладко но пак не съвсем иначе ако имаш малки косъмчета много много не хващат и както каза една потребителка доста е досадно да чакаш да ти поникнат косъмчета достатъчно че да може самобръсначка да ги махне тъй като доста бавно растат и по-различно време и прочие.Имам тривъпроси първият е как се прави така наречената кола маска в домашни условия какво ти е необходимото дза това?Някоя от вас спомена за някакви лентички откъде могат да се купят и колко долу горе струват и нали могат да се използват за цялото тяло включително и за интимната зона?И другия ми последен въпрос искрено ми е любопитно как успявате да си обръснете с самобръсначката интимната зона но блясък смисъл и никога успявам да махна косъмчетата не знам в какви пози да заставам че да махна всички косми особено на срамните устни и влагавището примерно? Ще съм благодрана да ми отговори някой? Но наситина чувала съм че с епилатора боли една моя позната по-малка от мен е пробвала да си бръсне краката с епилатор но кожата и била доста чувствителна и е текноло доста кръв не всеки може да използва епилатор но аз мисля да опитам дори и да боли тъй като е по съвършено средство за разлика от самобръсначките.