- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Акоо може малко помощ .. ! : ))
ЗдравейтеВлюбих се в едно момче и му признах..Всъщност това момче е бившото ми гадже.. Но той ми каза, че не ме харесва и си има гадже. След време той, неговото гадже (въпреки че вече не бяха гаджета) и най-добрата и приятелка почнаха да се заяждат с мен и да ме обиждат.. Много се издразних и от нерви се разревах ;(( Сега може би мразя момчето, но въпреки всичко още го обичам и желая да бъдем заедно .. но той самия ме мрази и ми каза "даноо да те блъсне камион" .. Но гоо обичамм .. Как да го забравя ?! Желая да си намеря ново гадже, но смятам че съм прекалено грозна и че никой не ме харесва.. Моля ви за помощ.. Как да го забравя и да си намеря ново гадже ?
![]()
фейспалм
Кото наблягаш на ученето повече и нещата които са нормални за твоята възраст ще го забравиш. Има кога да въртиш любов.
И между временно се пази от камиони.
Не му се натягай.
И да го обичаш,и да го мразиш най-добре стой по-настрана от него и се занимавай с различни ползотворни дейности-току-виж си му намерила достоен заместник,който няма да си представя с жар как те влачи самосвал.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Хич не му ходи по свирката. (така ли беше фразата?)
Не те заслужава. Намери начин да го превъзмогнеш и продължи напред.
Или е някаква супер велика любов (Ромео и Жулиета), или си се филмирала, или обичаш просто спомена за него. Излизай с приятели, намери си какво да правиш и ще го забравиш (може би). П.С. Щом преди сте били гаджета, значи не си грозна.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
абе момиче тва твойто не е любов а емоционално себеизмъчване ! (ако има такава дума о.О)
а и щом са се държали така значи са говорили зад гърба ти и кой знае как са те оплюли
не се занимавай с тия само ще си хабиш нервите
Занимавай се с неща, които са ти приятни, и които те отвличат. Гледай да страниш от това момче, не си заслужава. И щом е бил с теб - не си грозна. Все за някого отново ще бъдеш красива. Не всички сме модели или първи красавици. Има хора, които ни харесват и такива, които не ни харесват просто защото всеки има различна представа за красиво. Може да не си 2м крак , плосък корем, мерки 90 - 60 - 90 ама в крайна сметка, не всички можем да сме идеални. А твоята красота може да е и в нещо друго, по - добре вярвай в себе си . Ще се чувстваш по - добре , ако си по - уверена.