.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Акоо може малко помощ .. ! : ))

Здравейте Влюбих се в едно момче и му признах..Всъщност това момче е бившото ми гадже.. Но той ми каза, че не ме харесва и си има гадже. След време той, неговото гадже (въпреки че вече не бяха гаджета) и най-добрата и приятелка почнаха да се заяждат с мен и да ме обиждат.. Много се издразних и от нерви се разревах ;(( Сега може би мразя момчето, но въпреки всичко още го обичам и желая да бъдем заедно .. но той самия ме мрази и ми каза "даноо да те блъсне камион" .. Но гоо обичамм .. Как да го забравя ?! Желая да си намеря ново гадже, но смятам че съм прекалено грозна и че никой не ме харесва.. Моля ви за помощ.. Как да го забравя и да си намеря ново гадже ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    фейспалм

Кото наблягаш на ученето повече и нещата които са нормални за твоята възраст ще го забравиш. Има кога да въртиш любов.

И между временно се пази от камиони.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    фейспалм... И между временно се пази от камиони.

Много ми е интересно, как едновременно мразиш и обичаш някого двете не са ли взаимоизключващи ?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Не му се натягай.
    И да го обичаш,и да го мразиш най-добре стой по-настрана от него и се занимавай с различни ползотворни дейности-току-виж си му намерила достоен заместник,който няма да си представя с жар как те влачи самосвал.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Хич не му ходи по свирката. (така ли беше фразата?)
    Не те заслужава. Намери начин да го превъзмогнеш и продължи напред.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Или е някаква супер велика любов (Ромео и Жулиета), или си се филмирала, или обичаш просто спомена за него. Излизай с приятели, намери си какво да правиш и ще го забравиш (може би). П.С. Щом преди сте били гаджета, значи не си грозна.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa Виж мнението
    П.С. Щом преди сте били гаджета, значи не си грозна.
    От къде разбра , ако са някви нърдове

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе момиче тва твойто не е любов а емоционално себеизмъчване ! (ако има такава дума о.О)
    а и щом са се държали така значи са говорили зад гърба ти и кой знае как са те оплюли
    не се занимавай с тия само ще си хабиш нервите

Занимавай се с неща, които са ти приятни, и които те отвличат. Гледай да страниш от това момче, не си заслужава. И щом е бил с теб - не си грозна. Все за някого отново ще бъдеш красива. Не всички сме модели или първи красавици. Има хора, които ни харесват и такива, които не ни харесват просто защото всеки има различна представа за красиво. Може да не си 2м крак , плосък корем, мерки 90 - 60 - 90 ама в крайна сметка, не всички можем да сме идеални. А твоята красота може да е и в нещо друго, по - добре вярвай в себе си . Ще се чувстваш по - добре , ако си по - уверена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си