.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin Виж мнението
    Сравнявай ми отбор примерно като Видима Раковски с Локо Пловдив...
    Се обирахте ниския пешкир от А група.

И нормално съдията да не ви отсъди дузпа, като вие само за нея играхте.
    То и коментатора си го каза право "Съгласен съм с Николов, за това негово решение, защото играча на ЦСКА не искаше да вкара гол, а по-скоро да изкара дузпа"
    То за вас и Миниор Перник е голям отбор като ви скъса дупенцата, налЕ
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ще ви кажа една болезнена истина - всички запалени футболни фенове са тъпаци.
    n00bs

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    хахахахха колко сте филмирани и колко не разбирате от футбол ахХАХХАХА
    е'бати ретардите сте всичките, заклевам се!
    закрийте се...гледайте фигурно пързаляне, снукър...нещо повече като за вас.

а на прасенцето, което се плюнчи като за свирка...само ще му кажа да излезе от филма, защото и чорбата би половината мачове с клизма и са пълен ташак и те, взеха няколко мача на магия, но ги взеха, просто от 2 месеца насам сме по-слаби и загубихме адски мн. точки, както и лудогорец (които през целия сезон бяха най-добрия отбор, играха най-хубав футбол и най-мн. заслужаваха да бъдат шампиони, въпреки че са ми противни почти колкото личьекс)

Всеки, който поне малко разбира и гледа футбол знае, че левски по традиция се представят силно в Дербито, независимо от моментната им форма и мн. често считания за фаворит отбор губи.
    Иначе Левски имат по-добри футболисти, но не и отбор... адски много работа има да се върши, много хора трябва да си тръгнат...

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    хахахахха колко сте филмирани и колко не разбирате от футбол ахХАХХАХА
    е'бати ретардите сте всичките, заклевам се!
    закрийте се...гледайте фигурно пързаляне, снукър...нещо повече като за вас.

а на прасенцето, което се плюнчи като за свирка...само ще му кажа да излезе от филма, защото и чорбата би половината мачове с клизма и са пълен ташак и те, взеха няколко мача на магия, но ги взеха, просто от 2 месеца насам сме по-слаби и загубихме адски мн. точки, както и лудогорец (които през целия сезон бяха най-добрия отбор, играха най-хубав футбол и най-мн. заслужаваха да бъдат шампиони, въпреки че са ми противни почти колкото личьекс)

Всеки, който поне малко разбира и гледа футбол знае, че левски по традиция се представят силно в Дербито, независимо от моментната им форма и мн. често считания за фаворит отбор губи.
    Иначе Левски имат по-добри футболисти, но не и отбор... адски много работа има да се върши, много хора трябва да си тръгнат...
    Tи и твоите събратя по отборни предпочитания обичате ли да се е*ете помежду си?

Тази година всички са слаби, затова и има интрига...
    Както бяха казали някъде, че най-слабия ЦСКА от няколко години на сам ще стане шампион. Разпродадоха отбора, остана Жуниор, който цяла пролет ни носи на гърба си. Играем с млади футболисти които имат повече желание отколкото умения... А Литекса и Лудогорец са една и съща шитня... купиха ги милионери, на Латекса им купиха няколко титли и толкова... Сега същото се мъчат да направят и с Лудогорец, вярно са най-добри, но имам в предвид, че са изкуствено вкарани в А група благодарение на милионите на Домусчиев.

Ако искаме някакво развитие на футбола ни, трябват тренировъчни бази за юноши и т.н.
    -Смяна на ръководството на ГФС.
    -Смяна на всички некадърни съдии, които седят в средата на терена (или както казаха в "Пред банята", че съдията беше на езерото Ариана при първите претенции за дуспа). Антон Генов във същото предаване след мача каза, че ситуацията си е чиста дуспа, но грешката на съдията е, че седи на центъра на терена и не я е видял.
    -Също намаляване на А група и играене по 4 мача между отборите. От мачове тип ЦСКА - Калиакра няма смисъл. А такива отрепки като Винкеуите и Мидите, трябва директно да бъдат вадени от А група и да се пресъждат служебни загуби до края...
    Едните миналата година с Левски ходиха да ядат миди в Мидената ферма, другите тази пролет пуснаха децата срещу Лудогорец...
    И защо по дяволите не пуснаха децата срещу някой друг отбор, а точно срещу Лудогорец, помагайки им да вземат безпроблемно 3 точки и да останат в борбата за титлата... иначе можеше вече да сме шампиони.
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си