.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Кога му е времето ?

Здравейте.
    Искам да ви попитам коя е най-подходящата възраст да си изчистя веждите? Аз съм на 13 и вече се чудя, защото 2 момичета от класа ми вече си ги чистят... Вие кога си ги изчистихте за пръв път ?

Banned Мега фен
    когато искаш,а не когато го правиш заради някой друг... аз не помня кога,но към 12 г. съм била.. и то защото поисках и до ден днешен си ги скубя,но щом ще ти е за първи път (ако изобщо решиш) отиди на козметик... там ще ти ги оформят,а после ти само ще ги почистваш

Щом мислиш,че има нужда отиди на козметик..няма определена възраст за това.

Супер фен
    Град
    Germany
    Aз бях малка,10 или 11 и аз не знам с какъв акъл ..ама после съжалявах и спрях за 1-2 години..

Мега фен Аватара на Зайче..
    Аз започнах да си оправям веждите в четвърти клас и не съжалявам за това. Тогава почти никой от нашия клас не го правеше, но аз изпитвах нужда, защото не се харесвах с такива вежди и започнах. Сега съм на твоите години и започнах значително да ги изтънявам, пък да видим какво ще стане.. :д

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Според мен щом мислиш ,че има нужда отиди
    но 1 вия път да е на козметик за да ти направи формата
    и след това сама само ще ги почистваш

Аз и досега като се окепазя си ходя на козметик да ми ги оправи.
    Иначе май започнах на 15.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аз започнах на 13.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    когато искаш,а не когато го правиш заради някой друг... аз не помня кога,но към 12 г. съм била.. и то защото поисках и до ден днешен си ги скубя,но щом ще ти е за първи път (ако изобщо решиш) отиди на козметик... там ще ти ги оформят,а после ти само ще ги почистваш
    +1
    Подкрепям
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на cheburashka
    ако смяташ, че имаш нужда, можеш да идеш на козметик да ги почисти и оформи
    и после да продължиш да го правиш вкъщи, защото сама сигурно ще ти е трудно поне първия път

аз започнах тази година (на 13 съм) защото вече изпитвах нужда,а други от моя клас почнаха доста по-рано! Както казаха и по-горе първо отиди на козметик да ти го оформи или помоли майка си да го прави докато свикнеш.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз бях някъде 6-7 клас и ходих на козметичка...после бях изумена колко са яки и им се радвах много.

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Бях в началото на 8 клас
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Аз почнах на 13

Супер фен
    12 започнах
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз бях някъде 6-7 клас и ходих на козметичка...после бях изумена колко са яки и им се радвах много.
    И аз така само че беше в 8ми клас и си спомням че беше 3ти март ;ддд

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    На 12-13 бях и аз, ама направих грешката да си ги оскубя сама и резултатът беше плачевен. Така че ако си решила, не е рано, спокойно можеш да започнеш да си ги скубеш, ама иди първо на козметик да ти ги оформи и после може и сама само да си ги почистваш.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Smile

Ем аз започнах на 13... само , че мойте вежди са руси и почти не се виждаха, също така си бяха оформени напълно. Ако твойте са черни и неоформени ти препоръчвам да ходиш на козметик, тя да ти ги оформи и после ти ще си ги махаш вече след това сама. Бтв Не гледай от другите, когато ти искаш тогава. За това точно, няма определеното време. Когато ти решиш.
    ХИП.

Май края на 6 клас започнах, но само веднъж. Сега съм на 13, 7ми. Оправям ги понякога и така. Не редовно, което може би е проблем, защото им се разваля формата. Съученичките ми откога го правят това, но не гледай тях, когато решиш, че не харесваш формата им, тогава започни. Най-добре на козметик предполагам, не съм ходила, но съм чувала, че после ще ти е по-лесно. Иначе като си ги оформя мн си ги харесвам, нито са ми тънки, нито дебели Всичко си е до човека и до това кога ти сама ще решиш. Те съученичките ми почнаха и в училище да си ги скубят даже взаимно Чудя им се защо там...

започнах преди половин година горе-долу (след месец ще съм на 13) и от мен да знаеш първите 5-6 пъти само на козметик да не започнеш сама, че после като мене 2 месеца със окепазени вежди

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ами и аз бях на 13. Моите вежди по принцип са си хубави. И преди да ги скубя, са ме питали дали го правя. От начало махнах само излишните косъмчета отдолу и по средата. Сега вече съм ги поизтънила, защото мисля че по-тънки ми стоят по-добре и от време на време ги подрязвам.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    И аз така само че беше в 8ми клас и си спомням че беше 3ти март ;ддд

Хаха и аз в 8 клас почнах, ама датата беше 31 май (какви неща помня о.О). Спомням си, че мама беше твърдо против, ама накрая я навих.. ;д

Иначе по темата: Когато ти сама прецениш. Ако искаш отиди сега, ако пък мислиш, че още е рано - изчакай.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Възраст няма. Когато има нужда, тогава! Аз започнах на 13-14г. Бях 8-ми клас. Моите бяха много дебели и безформени. Може би трябваше по-рано. Затова хубаво си помисли какви са твоите. Ако са много дебели и не ти отиват на лицето, е нещо съвсем нормално да си ги оправиш още на 12г.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

пусни снимка ,за да ги видимм

Голям фен Аватара на wenii
    на 11-12 години .. 5 или 6 клас беше, не съм сигурна ии не съжалявам, нищо, че бяха и са руси ии почти оформени
    : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си