- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кога му е времето ?
Няма точно определена възраст, когато трябва да почнеш. Аз някъде 6-7ми клас бях иии си ги оформях, но не много тънки, никога не съм харесвала хора с хипер тънки вежди.
Иии не го прави само защото някоя от твоя клас го прави!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
5 клас, сама си ги оформям
моите са подобни
само че в началото са по изтънени отгоре иии чупката не е остра а по заоблена... абе странно е, но си ме кефят :Д
Да ти кажа не се сравнявай с другите. Сега съм края на 7ми клас и 3 момичета ходим с оправени вежди другите са .. ;x
Аз бях някъде на 12 - 13 години. Просто реших, че имам нужда и го направих. Няма определена възраст. Ако решиш, че имаш нужда - давай. И както ти казаха по-горе , наистина е по-добре да отидеш на козметик.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мисля че бях на 13-14 и сама си ги оскубах. Резултатът не беше много приятен. Може би минаха 2-3 години докато се науча сама как се скубят и какви вежди ми отиват. Аз по принцип не обичам дебели вежди, това ми е едно от най-омразните неща и за това постоянно си ги правя все по-тънки и по-тънки и да видим до къде ще стигна![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Съвсем нормално е на 13 (аз също съм на толкова), но да не са като миши опашленца![]()