- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще може някой да помогне ?
Така .. здравейте .. от много време мисля по един въпрос и най-накрая реших да попитам тук .. Момиче на 13 години съм .
Ето го и проблемът ми .. Не съм се целувала все още .. абсолютно всички, които познавам са се. За тази цел ми трябва приятел, нали ? Е, до сега за тази година уж излизах с 2ма, но единия беше само за няколко дни и се правеше на интересен та не се виждахме, а другият се пада женкар и не беше ясно ходим ли или просто искаше да се прави на интересен . Сега харесвам един, но ми трябва съвет .. не искам да сгреша като последните пъти !
Смятам, че отговорите ви тук биха помогнали на много момичета - Как да привлечем вниманието на едно момче ?
Или по-точно как да успеем да впечатлим 1 момче ... Аз лично се грижа за себе си добре, поддържам се .. много хора ми правят какви ли не комплименти за външен вид и характер .. И все пак не ми се получава с момчетата . Можете ли да помогнете .
ПП : Моля без злобни коментари ;
fasfsaf
Първо порасваме, после привличаме вниманието на момчетата..
Първоначално написано от antifashionshit
Първата ми целувка беше на 16. Не се притеснявай.
Колкото да как привлечеш вниманието на едно момче - усмихвай му се, смей се на шегите му.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ти си само на 13...според мен не трябва да прибързваш...и от тва което си написала си търсиш момче за целуване ли ?..То само ще си дойде..стой си на дупето и не се занимавай с глупости..
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Нямах това в предвид .. Не търся момче за целуване, написала съм че харесвам момче ... като отделен факт че все още не съм се целувала и някои хора смятат това за смешно ;//
Лапешка работа..
Първоначално написано от antifashionshit
Доколкото разбирам, имаш добър външен вид. На 13... Значи просто трябва да се завъртиш около някого, да преплетете погледи, да покажеш една усмивка. Дотук с привличане на вниманието. За да те хареса, бъди мила с него, закачай го ЛЕКО, не прекалено. Говорете за някоя обща тема. Щом ти казват, че имаш и добър характер... Но... За едното целуване ли?!? Има някои и на повече години, на които това не им прави проблем.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Отново казвам, не ми е за целуването .. просто го споменавам като допълнителен факт ..
blaaablaaablaaa - мерси, ще опитам това.![]()