- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки след френска
Имам един малък проблем....забелязах, че приятелят ми не обича целувките след като съм му правила френска. Досега не ми се беше случвало преди, но ето, че попаднах и на това. Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели как го е решил.
И за двама ни не е проблем с моя приятел, но за много момчета е неприятно. Просто пий вода след френска и тогава се целувайте. Едва ли би имало проблем вече.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Спри да му преподаваш френски и ще се реши проблема![]()
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Ми за някои би било за жалост, бившия ми се гнусеше и ходеш и си миех зъбите веднага, за да ме целуне , не че после пак не си ги миех,ама беше някакси кофти, след секс искам малко да си легна да се погушкам, а иначе трябваше да бягам в баняте...ми кофти си е!
Пий вода , вземи дъвка или бонбон, нз ...
maDamn
На мен не ми е проблем изобщо,нито ми пречи да целувам приятелката си.Все пак тя ми прави хубаво, след това се сменяме и всичко е наред : )
ако престанеш да го задоволяваш орално рано или късно ще се ,,отгнуси''
Ами кажи му, че ти е неприятно... и на мен би ми станало тъпо ако след като му гълтам примерно не иска да ме целуне... тъпо би се получило...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ти се "престрашаваш" да Му Го лапаш, а той не иска да те целуне, дори да е гнуслив, не може след като ти си го лапала да не иска да те целуне, просто или ще те целуне или му кажи, че и тебе те е гнус
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Егати, да те е гнус от себе си.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Именно!Да те е гнус от собствените ти сокове едва ли не.
maDamn
Всякакви луди ги има ...
По темата: Нито за мен, нито за приятелят ми това е проблем, целуваме си се след като аз съм му правила френска ( с това изключение, че не гълтам, а свирката е само за прелюдие ), или след като той ми е правил на мен френска. Просто при нас такава думичка като гнус няма.
Тва пък е ебахти тъпото...не стига че му правиш хубаво ми...кажи му че тебе пък те е гнус да му го лапаш и толкова...
Аз лично не го разбирам това и никога не ме е било гнус да целуна момиче което ми е правило френска...
>>DjBelev<<
О боже... Нещо напълно нормално е да не иска да те целуне след френска. Вие пък голям проблем го направихте. Ако свърши в устата ти - гълташ, пиеш вода и си взимаш дъвка. В противен случай - само дъвката.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
честно ше ми е доста тъпичко да ми откаже целувка след френска. 1-во, че го е гнус от него си и 2-ро, че все едно съм му няква курва, която е там само за да си свърши работата.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
С времето ще му дойде умът.
Наталия Кобилкина беше казала нещо много подходящо за случаи като тези: "Сексът не е за гнусливи."
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Същия проблем го имам и аз! Може би си мисли, че един вид сам си целува оназ му работа. Знаеш ли го. Иначее аз не съм се справила - просто свикнах, а и напоследък той дори не се усеща, ами сам напира да ме целуне. Тъй че, ако от скоро му правиш френска, с течение на времето всичко ще поотмине и може би сам ще иска да те целува. Просто ще спре да му прави такова впечатление.
24.12.2010
Федерки правиш ли му?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
О, Боже. Напълно ненормално е да не иска да я целуне... нещо повече - напълно нормално е да я целува всеки път след френска. Голям проблем си е. Как очаква да му духа, след като него го е гнус от самия себе си?
Как ли пък няма да си замъквам дъвки всеки път до леглото...
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-01-2012 на 06:03