.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 106

Целувки след френска

Имам един малък проблем....забелязах, че приятелят ми не обича целувките след като съм му правила френска. Досега не ми се беше случвало преди, но ето, че попаднах и на това. Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели как го е решил.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И за двама ни не е проблем с моя приятел, но за много момчета е неприятно. Просто пий вода след френска и тогава се целувайте. Едва ли би имало проблем вече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на stambelan
    Спри да му преподаваш френски и ще се реши проблема
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    И за двама ни не е проблем с моя приятел, но за много момчета е неприятно. Просто пий вода след френска и тогава се целувайте. Едва ли би имало проблем вече.
    Ми за някои би било за жалост, бившия ми се гнусеше и ходеш и си миех зъбите веднага, за да ме целуне , не че после пак не си ги миех,ама беше някакси кофти, след секс искам малко да си легна да се погушкам, а иначе трябваше да бягам в баняте...ми кофти си е!
    Пий вода , вземи дъвка или бонбон, нз ...
    maDamn

На мен не ми е проблем изобщо,нито ми пречи да целувам приятелката си.Все пак тя ми прави хубаво, след това се сменяме и всичко е наред : )

ако престанеш да го задоволяваш орално рано или късно ще се ,,отгнуси''

Ами кажи му, че ти е неприятно... и на мен би ми станало тъпо ако след като му гълтам примерно не иска да ме целуне... тъпо би се получило...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ти се "престрашаваш" да Му Го лапаш, а той не иска да те целуне, дори да е гнуслив, не може след като ти си го лапала да не иска да те целуне, просто или ще те целуне или му кажи, че и тебе те е гнус
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Спри да му преподаваш френски и ще се реши проблема
    Бахахах, злобнооо.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Егати, да те е гнус от себе си.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Именно!Да те е гнус от собствените ти сокове едва ли не.
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Егати, да те е гнус от себе си.
    Всякакви луди ги има ...
    По темата: Нито за мен, нито за приятелят ми това е проблем, целуваме си се след като аз съм му правила френска ( с това изключение, че не гълтам, а свирката е само за прелюдие ), или след като той ми е правил на мен френска. Просто при нас такава думичка като гнус няма.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ми за някои би било за жалост, бившия ми се гнусеше и ходеш и си миех зъбите веднага, за да ме целуне , не че после пак не си ги миех,ама беше някакси кофти, след секс искам малко да си легна да се погушкам, а иначе трябваше да бягам в баняте...ми кофти си е!
    Пий вода , вземи дъвка или бонбон, нз ...
    Пхах, как го изтърпя?! Просто си представям как някога изобщо ще види свършване от френска, ако ме накара да си измия зъбите преди да ме целуне.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тва пък е ебахти тъпото...не стига че му правиш хубаво ми...кажи му че тебе пък те е гнус да му го лапаш и толкова...
    Аз лично не го разбирам това и никога не ме е било гнус да целуна момиче което ми е правило френска...
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    ти се "престрашаваш" да Му Го лапаш, а той не иска да те целуне, дори да е гнуслив, не може след като ти си го лапала да не иска да те целуне, просто или ще те целуне или му кажи, че и тебе те е гнус
    Алоооо, това не е отровна змия, че да се престрашават жените да я правят каквото и да е било.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    О боже... Нещо напълно нормално е да не иска да те целуне след френска. Вие пък голям проблем го направихте. Ако свърши в устата ти - гълташ, пиеш вода и си взимаш дъвка. В противен случай - само дъвката.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Алоооо
    Да, кажи ? ;д

ПТ. кажи му кво мислиш, ако продължава да се гнуси от себе си ( ) спри да му лапаш.

Голям фен Аватара на magita
    честно ше ми е доста тъпичко да ми откаже целувка след френска. 1-во, че го е гнус от него си и 2-ро, че все едно съм му няква курва, която е там само за да си свърши работата.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    О боже... Нещо напълно нормално е да не иска да те целуне след френска. Вие пък голям проблем го направихте. Ако свърши в устата ти - гълташ, пиеш вода и си взимаш дъвка. В противен случай - само дъвката.
    Повърхностно е, тъпо е и прави лошо впечатление.
    Още малко ще започне да пищи от червей, или мишка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С времето ще му дойде умът.

Наталия Кобилкина беше казала нещо много подходящо за случаи като тези: "Сексът не е за гнусливи."

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Същия проблем го имам и аз! Може би си мисли, че един вид сам си целува оназ му работа. Знаеш ли го. Иначее аз не съм се справила - просто свикнах, а и напоследък той дори не се усеща, ами сам напира да ме целуне. Тъй че, ако от скоро му правиш френска, с течение на времето всичко ще поотмине и може би сам ще иска да те целува. Просто ще спре да му прави такова впечатление.
    24.12.2010

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    С времето ще му дойде умът.

Наталия Кобилкина беше казала нещо много подходящо за случаи като тези: "Сексът не е за гнусливи."
    По-точно от това няма на къде!!! Който го е гнус да си ходи в стерилната стая, а не да ми прави секс.

Федерки правиш ли му?
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Алоооо, това не е отровна змия, че да се престрашават жените да я правят каквото и да е било.
    то за това съм го написал в кавички
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    О, Боже. Напълно ненормално е да не иска да я целуне... нещо повече - напълно нормално е да я целува всеки път след френска. Голям проблем си е. Как очаква да му духа, след като него го е гнус от самия себе си?
    Как ли пък няма да си замъквам дъвки всеки път до леглото...
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-01-2012 на 06:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си