- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки след френска
И на мен би ми станало тъпо, ако моя приятел имаше този "проблем", но не бих се обидила. Хората са различни и всички си имаме малки странности.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мале, ако ми се случи ще има санкции, направо ще му спра свирките
Това за мен е направо нелепо, не разбирам, ти целуваш ли го, след като те е лизал?
Никога не съм се гнусяла от това и никога не съм попадала на някой, който се гнуси, слава богу.![]()
Ем...шансСвърши вече , немам дертове
![]()
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Сбъркана работа.
Няма логика, ако е й е свършвал в устата, след това да я е гнус да ъъ преглътне. А и тя не е казвала, че тя не иска, за да я е гнус, а че той не иска. :>
И не е странно, че някой от двамата не иска. :>
бръм
4XCOKИ
Нямало логика... Сума ти неща нямат логика.
Тъпо ми се струва. Все едно го е гнус от самия себе си.
Не знам, поговори с него ако искаш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Никакъв шанс след френска да я целувам
4XCOKИ
Изглеждам ли ти като някой , който би се шегувал в сериозна форумна тема ? Как бих могъл да oчаквам някой да взема мнението ми сериозно тогава ? Ми мн ясно , че ме е гнус след като и е духала да я целувам , луди ли сте ? Тва е все едно да те питам искаш ли 3 негра да те размажат едновременно ? Що не искаш ?
Гнус те е от собствения ти сок, но не и да я шпакловаш...
Що за хора сте бе,да се гнусите едни от други,още повече от самите себе си...
maDamn
втф?! Сравнението ти е тъпо.
Все едно да ми влезе между краката и после да ме е гнус да ми влезе в устата.
Като те е гнус не правиш секс.
Ако ти бях приятелка, щях да се обидя сериозно.
Разбирам да е като олигавено бебе, ама да не си й свършвал в устата и да те е гнус...
***(чувствам се НЕдетенце като говоря тъЙ, не ме предизвиквайте бе) ^
4XCOKИ
Странна си ми много.Или просто си наивно човече.Нейсе , ще се опитам да ти обесня така , че да разбереш.Ако излъжеш случайно някой твой приятел да те клати и му пуснеш анално без презерватив , значи ли тва , че ще се навиеш веднага след това да му духаш или пък вагинално ? Нещо и теб те е гнус от самата себе си , а ?
Грешно сравнение, едно е да те е гнус от собствените ти сокове, друго да те е гнус от лайна!(което в случая няма да е точно така,но да приемем ,че щом си газил в калта, за тва говориш).
maDamn
4XCOKИ
Ще се опитам и да го кажа така, че да разбереш, защото сравнението ти е наистина тъпо. Все едно да сравняваш краставица с домат.
Ако момче прави френска на момиче, все едно после момичето да не иска да го целуне. Същото е. Тъпо е.
*оф наистина се чувствам НЕдетенце като говоря тъй ^^* но все едно да ме чукат вагинално и после да не искам да ми влезе в устичката, щото разбираш ли ме е гнус от мен си и от това, че е бил в мен.
Ти си странния, не аз.
4XCOKИ
странният* , но не ти си странна.Чудно ми е ако не го признаваш , лол.Френска на момиче не правя поради същите гореспоменати причини.Гледам с теб не може да се разбере чуек , затва ше ти кажа , че кат се навиеш да праиш с някого сичко , тогава ше лафиш.
О.О Понеже съм наистина разбрана, няма да те обиждам.
Аз ли да се навия да правя всичко с някого? Теб те е гнус от себе си и от момичето с което си?!?!??! Аз ли да се навия?!?? омг
Не заслужаваш да ти доставят това удоволствие.
Та защо казваш, че не правиш на момиче?
Не те е гнус да си вкарваш оная работа на същото място, от което те е гнус да си сложиш езика, а?
Разбирам момичето да не иска, но представи си, че сериозната ти приятелка го иска и ти и заявиш, че те е гнус.
4XCOKИ