- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки след френска
честно ше ми е доста тъпичко да ми откаже целувка след френска. 1-во, че го е гнус от него си и 2-ро, че все едно съм му няква курва, която е там само за да си свърши работата.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
С времето ще му дойде умът.
Наталия Кобилкина беше казала нещо много подходящо за случаи като тези: "Сексът не е за гнусливи."
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Същия проблем го имам и аз! Може би си мисли, че един вид сам си целува оназ му работа. Знаеш ли го. Иначее аз не съм се справила - просто свикнах, а и напоследък той дори не се усеща, ами сам напира да ме целуне. Тъй че, ако от скоро му правиш френска, с течение на времето всичко ще поотмине и може би сам ще иска да те целува. Просто ще спре да му прави такова впечатление.
24.12.2010
Федерки правиш ли му?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
И на мен би ми станало тъпо, ако моя приятел имаше този "проблем", но не бих се обидила. Хората са различни и всички си имаме малки странности.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мале, ако ми се случи ще има санкции, направо ще му спра свирките
Това за мен е направо нелепо, не разбирам, ти целуваш ли го, след като те е лизал?
Никога не съм се гнусяла от това и никога не съм попадала на някой, който се гнуси, слава богу.![]()
Ем...шансСвърши вече , немам дертове
![]()
maDamn
Сбъркана работа.
Нямало логика... Сума ти неща нямат логика.
И кое му е сбърканото?
Просто не ми идва от вътре, а като не ми идва от вътре, няма смисъл да правя половинчати неща.
Не, не е от гнус, както казах и по нагоре не ми се е приисквало затова.
Той ( както и другите с които съм го правила ) не ми е свършвал никога в устата, че да има какво да гълтам
Иначе не го намирам за странно това, че не ми свършва в устата, не гълтам и тн, след като и двамата сме на едно мнение.
Ама не го намираш за гадно/отвратително/гнусно, нали? Всмис... какво значи 'не ми се е приисквало'? На мен ако не ми се приисква, ще го направя заради него,защото ще искам да му е хубаво, ако не го намирам и за *гореспоменатото*. Няма да е и без желание, защото ще искам на човека до мен да му е хубаво. Т.е. може да ми е все тая от психологическа гледна точка, но ще ми се прииска да направя нещо хубаво за този до мен и от това ще се чувствам ок с всичко и ще ми е добре и на мен.
Преди време бях провеела следния разговор:
Той: Няма да го правя на човека, който обичам. (ставаше въпрос за свършването в устата и т.н.)
Аз: О.о *стана ми мило, но и не бях съвсем съгласна* Ама мислех, че ви харесва.
Той: Ти луда ли си?! Т'ва е просташко/етц. (нещо в тоя ред на мисли)
Тъй че всеки с предпочитанията и нагласата си де...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тъпо ми се струва. Все едно го е гнус от самия себе си.
Не знам, поговори с него ако искаш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Никакъв шанс след френска да я целувам
4XCOKИ
Изглеждам ли ти като някой , който би се шегувал в сериозна форумна тема ? Как бих могъл да oчаквам някой да взема мнението ми сериозно тогава ? Ми мн ясно , че ме е гнус след като и е духала да я целувам , луди ли сте ? Тва е все едно да те питам искаш ли 3 негра да те размажат едновременно ? Що не искаш ?
втф?! Сравнението ти е тъпо.
Все едно да ми влезе между краката и после да ме е гнус да ми влезе в устата.
Като те е гнус не правиш секс.
Ако ти бях приятелка, щях да се обидя сериозно.
Разбирам да е като олигавено бебе, ама да не си й свършвал в устата и да те е гнус...
***(чувствам се НЕдетенце като говоря тъЙ, не ме предизвиквайте бе) ^
4XCOKИ
Странна си ми много.Или просто си наивно човече.Нейсе , ще се опитам да ти обесня така , че да разбереш.Ако излъжеш случайно някой твой приятел да те клати и му пуснеш анално без презерватив , значи ли тва , че ще се навиеш веднага след това да му духаш или пък вагинално ? Нещо и теб те е гнус от самата себе си , а ?
Ще се опитам и да го кажа така, че да разбереш, защото сравнението ти е наистина тъпо. Все едно да сравняваш краставица с домат.
Ако момче прави френска на момиче, все едно после момичето да не иска да го целуне. Същото е. Тъпо е.
*оф наистина се чувствам НЕдетенце като говоря тъй ^^* но все едно да ме чукат вагинално и после да не искам да ми влезе в устичката, щото разбираш ли ме е гнус от мен си и от това, че е бил в мен.
Ти си странния, не аз.
4XCOKИ
Да, значи. Правила съм го. И кво - мно'o ли си отворен?
Малоумни сравнения правиш. Що нямало да ме изкефи трима негри да ми свършат отгоре?! Ми, представи си, едно е приятелят ми, друго са трима негри. Това е приятелката ти, не някоя долна курва.
Ениуей. Съчувствам ти, след като разгледах мненията ти. Ще се оправиш някой ден.
увстваи се спеицална ина4е не бих ти лафил ама днес ми е ден ис ъм в настроение просто форца уве от мен да знае тва с негрите беше сравнение 6тот о си4ки моми4ета които ми напомнят на теб маи са някви които са имат за красавици а не са и су6тите те искат да ги клатят по3ма наеджнъх някви извратени тройки свингове и нз си кво о6те 4е вие искате да ви изнасилват и нз си о6те кви фантазии имате ама типримерноне искаш да те размажах 4ма аманяма дда им даде6 да те омажат влицето нали хаха 6то 6тто не иска6 аре поздрави от мен и седни да зубкс6 4е май си 12 клас и има6 мадурка хаха
п.с наистина ли вярава6 4е 6е се опрая маина мс мн ама си ми ску4на и няма лафя поеч е стбее
Гнус те е от собствения ти сок, но не и да я шпакловаш...
Що за хора сте бе,да се гнусите едни от други,още повече от самите себе си...
maDamn
Грешно сравнение, едно е да те е гнус от собствените ти сокове, друго да те е гнус от лайна!(което в случая няма да е точно така,но да приемем ,че щом си газил в калта, за тва говориш).
maDamn
4XCOKИ
странният* , но не ти си странна.Чудно ми е ако не го признаваш , лол.Френска на момиче не правя поради същите гореспоменати причини.Гледам с теб не може да се разбере чуек , затва ше ти кажа , че кат се навиеш да праиш с някого сичко , тогава ше лафиш.